Ok, het is nog geen december, maar aangezien ik begin december jarig ben noem ik dit toch de december wishlist. Beauty, comfort, gezondheid en bloggen zijn dit jaar de trefwoorden. Lees snel verder, dan vertel ik je er alles over!

wishlist_december_vierkant

 

  1. Het boek Shoot! van Anki van zilverblauw.nl. Ik fotografeer nu al een paar jaartjes met een spiegelreflex op de handmatige stand en ik zou mijn kunsten graag verder willen verbeteren. Dit boek schijnt veel goeie praktijkvoorbeelden te bieden en technische dingen worden op een begrijpelijke manier uitgelegd.
  2. Lichtletters, ook wel marquee lights genoemd, zijn toch wel dé interieurtrend van het moment. Helemaal sinds je ze ook bij HEMA kunt kopen. Leuk als decoratie in de woonkamer, bijvoorbeeld de D van Debbie en de F van Frank. Of H.O.M.E. Of D.S. van debbieschrijft (ook leuke als fotoachtergrond). Enne, zelf maken zou ook nog kunnen, zoals hier wordt gedaan.
  3. Yoast is een organisatie die zich o.a. bezig houdt met SEO (search engine optimization). Kort gezegd: wat kun je doen om beter vindbaar te zijn op het internet. Ik gebruik hun plugin op mijn site en sinds kort hebben ze ook de online training Basic SEO Training by Yoast over dit vakgebied uitgebracht. Deze training kost $299 en dat is niet een bedrag dat ik zo even uitgeef voor een training. Dus ik zoek sponsors! 😉
  4. De Fitbit Charge HR. Een activity tracker die ook je hartslag kan meten. Hierdoor werkt die weer anders dan de Jawbone Up24 die ik al bijna 2 jaar draag (en nog nooit heb gereviewd :-P). Dus ik heb denk ik wel een upgrade verdiend?
  5. Een lekkere zachte woonplaid. We hebben nu een oranje en een paarse, maar die passen nu eigenlijk niet bij de inrichting. Dit zijn een paar voorbeelden van bij Leenbakker; Zambia, Niek XXL, Supersoft Cow en Supercord Zand. Ik zag laatst een mooie taupekleurige bij Praxis Tuin, maar die heb ik stomweg niet meegenomen. Nu kan ik ‘m online niet meer vinden. Maar geeft niks, zolang de plaid maar zacht is en minimaal 130x170cm groot. Oh en liefst een beetje dik, dan voel ik Luna’s nageltjes niet als ze weer staat te trappelen voor ze gaat liggen (hoe noem je dat gedrag van katten eigenlijk?!)
  6. Bij Mieke zag ik deze houder voor telefoons en camera’s waarmee je time-lapse video’s kunt maken. Je bevestigt je camera (in ons geval een GoPro) op de houder en die laat je bijvoorbeeld in een kwartier helemaal ronddraaien. Mooi voor het filmen van een zonsondergang of iets dergelijks. O.a. verkrijgbaar bij Coolblue en bij Mobilefun.
  7. Een nieuw oogschaduwpalette. Ik zag dit ‘The Essentials’ palette van Clarins bij Desirée van Curvacious.nl. De foto van het Zoeva palette ‘En Taupe’ komt bij Natasja van Beautyspots.nl vandaan. Het Clarins palette is (alleen) bij de Bijenkorf te koop, maar ik vind het daar helaas (nog) niet op de website. Het Zoeva palette is te koop bij Douglas. Ik vind ze allebei mooi, kies jij maar 😉
  8. Deze glazen stolp van HEMA die op het moment helemaal hip is. Leuk om kersttafereeltjes in te zetten, maar eigenlijk voor iedere gelegenheid geschikt. Zelfs voor blogfoto’s! Ik heb al een kleintje, dus nu zou ik kiezen voor de 32cm variant.
  9. Warme pantoffels! Wij hebben thuis beneden een grindvloer en boven laminaat. Beiden erg fris aan de voetjes. Mijn zus heeft de bovenste slof in een andere uitvoering en is er zeer tevreden over. Geen koude voetjes meer! Ze zijn vrij prijzig, maar ik zou toch eens een paar pantoffels van Shepherd via Zalando of van Glerups willen dragen.

Wat staat er op jouw wishlist?

Dit artikel bevat affiliate links. Lees meer in mijn disclaimer.

ondertekening

Volg me ook via ♥ Bloglovin’  ♥ Facebook  ♥ Twitter  ♥ Instagram  ♥ Pinterest
Dan mis je niks!