Wallpaper Wednesday is een nieuwe rubriek op debbieschrijft.nl! Als jullie dit een leuk idee vinden zal ik regelmatig nieuwe wallpapers voor jullie smartphones maken …

Freebies

Tijdens het bloggen kom ik heel vaak freebies tegen. Dat zijn dingen als kleine posters of leuke quotes die iemand heeft gemaakt en die je gratis mag downloaden. Met alle leuke achtergronden en lettertypes die ik op internet tegenkom had ik zin om mijn Photoshopkennis toe te passen en voor jullie wat freebies te maken.

Thema

Deze keer is het thema: ‘It’s fall y’all‘, dus je kunt allerlei herfstige tafereeltjes verwachten. Ik vind het wel leuk om de quotes te baseren op de achtergronden. Ik heb de afbeeldingen gebaseerd op het formaat dat nodig is voor een iPhone 6 plus. De wallpapers zijn geschikt als achtergrond en doen ook mee met het parallax-effect, als je je iPhone een slag draait.
Ik hoorde echter tijdens mijn kleine ‘marktonderzoek’ dat veel mensen als beginscherm het liefst een effen kleur gebruiken, dan zie je de apps het beste. Zit wat in, doe ik zelf eigenlijk ook haha. Je kunt de wallpaper natuurlijk ook gewoon als toegangsscherm gebruiken.

Downloadinstructie

Gebruik de knop onder de afbeelding om een wallpaper te downloaden. Het handigste is om dat op je smartphone te doen, maar je kunt natuurlijk ook andere routes bewandelen vanaf je laptop of pc.

iOS

Tik op de knop om de afbeelding te downloaden. De afbeelding wordt geopend in een nieuw browsertabblad. Houd je vinger even op de afbeelding tot het menu wordt geopend. Tik dan op Bewaar afbeelding om ‘m in je Foto’s op te slaan. Nu kun je de afbeelding via Instellingen/Achtergrond als nieuwe achtergrond kiezen.

Android

Tik op de knop om de afbeelding te downloaden. De afbeelding wordt geopend in een nieuw browsertabblad. Houd je vinger even op de afbeelding tot het menu wordt geopend. Tik dan op Afbeelding opslaan om ‘m in je Gallery op te slaan. Nu kun je de afbeelding als nieuwe achtergrond kiezen via de volgende stappen.

  1. Tik op de menutoets.
  2. Tik op Achtergrond instellen.
  3. Tik op Startscherm, Vergrendelscherm of Start- en vergrendelscherm.
  4. Tik op Galerij.
  5. Navigeer naar de gewenste map.
  6. Tik op de gedownloade afbeelding.
  7. Sleep het kader naar de gewenste plaats om het gewenste stukje te kiezen.
  8. Tik op Gereed.

Autumn is here
Download

 

Dreams are the answer

Download

 

Herfst

Download

 

Leaves are falling

Download

 

What does the fox say

Download

Vind je dit soort freebies leuk? Heb je liever effen achtergronden, andere kleuren of lettertypes? Alle feedback is welkom!

ondertekening
Volg me ook via ♥ Bloglovin’FacebookTwitterInstagramPinterest
Dan mis je niks!