Vanwege alle ellende in Parijs en Libanon dit weekend (en ongetwijfeld ook nog op andere plekken in de wereld) wil ik proberen om jullie een beetje op te vrolijken. Studio Inktvis staat bekend om hun originele wenskaarten. Ik vind die super leuk, maar omdat ik bijna nooit kaarten verstuur heb ik me tot nu toe kunnen inhouden. Toen ik echter op Instagram zag dat ze nu ook notitieblokjes verkopen, was het hek van de dam. Ik bestelde de notitieblokjes en een setje kerstkaarten en ik mag aan jullie ook een setje weggeven!

* De winactie is afgelopen. Winnares Annette heeft haar pakketje ontvangen. *

StudioInktvisToDo4

In de webshop van Studio Inktvis vind je aanbod in verschillende stijlen, maar de stijl van de notitieblokjes en deze kerstkaarten spreekt mij toch het meest aan. Kleurrijk, simpele figuurtjes en leuke quotes.

StudioInktvisToDo2

De notitieblokjes van het type to-do-list zijn zo schattig! Ze hebben een handig formaat en zijn gemaakt van fijn papier.

StudioInktvisToDo3

 

StudioInktvisKerst1

De kaarten in deze roze/mintgroen kleurstelling vind ik echt zo leuk, ondanks dat ze niet in standaard kerstkleuren zijn uitgevoerd. Normaal ben ik wat kerst betreft wel vrij traditioneel, met een groene boom versierd met rode ballen en zilver of goud.

KRSTMRKT

Je kunt naast kaarten en notitieblokjes in de webshop van Studio Inktvis ook nog terecht voor kalenders en posters, dus ga eens een kijkje nemen. Wil je de producten live kunnen bekijken? Kom dan op 28 november langs op de KRSTMRKT in Obbicht (Limburg). Meer informatie vind je hier.

Winactie

Wat moet je doen om kans te maken op dit pakket?
Laat in een reactie weten dat je graag wil winnen. (vergeet je e-mailadres niet in te vullen, anders kan ik geen contact met je opnemen)

Wat je MAG je doen als je extra kans wilt maken?

  • Deel dit artikel via Facebook en/of Twitter. Je kunt hiervoor de social media-buttons onderaan dit bericht gebruiken.
  • Like en regram de Instagram foto van deze winactie.

Deze winactie loopt van zondag 15 november 2015 t/m zaterdag 21 november 2015. De winnaar wordt gekozen op basis van een onpartijtige loting. Op zondag 22 november ontvangt de gelukkige winnaar persoonlijk bericht per e-mail. Reageer dan binnen 48 uur met je adresgegevens, zodat ik het pakketje naar je kan opsturen.

Wat vind jij van deze notitieblokjes en kerstkaarten? Doe mee met de winactie, vind ik leuk!

ondertekening

Volg me ook via ♥ Bloglovin’  ♥ Facebook  ♥ Twitter  ♥ Instagram  ♥ Pinterest
Dan mis je niks!