Jullie hebben er even op moeten wachten, maar hier is dan toch update nummer 4 van mijn Day Zero Project!

DayZeroProject_4_header

4. Schrijf maandelijks over de doelen die behaald zijn (4/33)

Ok, dat is even niet maandelijks gebeurd, maar dit is wel update 4.

40. Behaal 300 volgers op Twitter

Yay! Ik keek gisteren nog even op Twitter en ik zag dat ik de 300 volgers heb gehaald! Het tweede social media doel dat ik heb gehaald, na het Instagram doel.

42. Behaal 200 volgers op Instagram

Yay! Een van de eerste social media doelen die ik heb gehaald. Vorige week behaalde ik de 200e volger op Instagram. Onderhand zijn het er al 209.

thankyou

46. Maak 3x vooraf een complete blogplanning voor één maand. (1/3)

Check! Voor november had ik de complete maandplanning vooraf klaar staan. Wat een fijn gevoel. Ok, die artikelen moesten ook nog geschreven, gecheckt en van foto’s worden voorzien. Maar het is heel handig om te weten waar ik aan kan werken als ik een uurtje tijd heb. Nu ben ik bezig met de planning voor december!

47. Bezoek 5 workshops of masterclasses of andere evenementen (1/5)

In het eerste weekend van oktober was ik in Amsterdam voor de Meet the Blogger Conference. Hier kun je mijn verslag daarvan lezen.

53. Doe 5 (commerciële) samenwerkingen voor mijn blog. (3/5)

Samenwerking 2 en 3 hebben jullie al zien langs komen. Nummer 2 is een kortingscode voor een afdruk bij PrintenBind.nl (nog tot 1 december geldig). Nummer 3 was een samenwerking met Studio Inktvis. Lees hier wat je moet doen om zo’n leuke todoblokjes en geweldige kerstkaarten te winnen.

62. Ga 25 keer minstens een uur wandelen in een natuurgebied. (5/25)

Vorige maand liepen we de wandeling Tour du Lac de Nisramont. Best een heftige vond ik. Het waren 13 kilometer langs de oevers van de Ourthe, bergje-op-bergje-af, over gladde herfstbladeren, boomwortels, omgevallen bomen en graniet. Maar, ik heb het gehaald. Wandel je ook graag in de grensstreek Nederland-Belgie-Duitsland, kijk ook eens op de site Hiking.be. Daar vind je een heleboel suggesties.

ProjectDZ4_Panorama_Nisramont

 

70. Drink één week lang minimaal 1,5 liter water per dag.

Dat is gelukt! Dankzij het schattige plantje in de app Plant Nanny. Ik drink voor mijn gevoel veel te weinig water en ik wilde wel eens controleren of dat echt zo was. In de app gaf ik aan dat ik iets meer dan 2 liter water wil drinken. Je kiest een plantje en de bijbehorende pot en je kunt beginnen. Iedere keer als je een glas hebt gedronken geef je dat aan in de app en het plantje begint te groeien. Erg leuk om zo een beetje te worden ondersteund.

ProjectDZP4_PlantNanny
Ik heb me aangeleerd om een glas water in een paar teugen leeg te drinken, dan kan ik de voortgang ook wat beter bijhouden. Ondertussen heb ik het doel teruggezet naar 1,5 liter, want 2 liter is toch wel erg veel. En anderhalve liter is denk wat ik normaal ook wel dronk. Mijn gevoel was dus niet correct!

78. Ga uit eten met een vriendin.

Yes, ik ben met Carla naar een Grieks restaurant geweest in Geleen. Carla is op 1 januari jarig en ik had haar een etentje+bioscoop cadeau gedaan. We hadden dat eerder dit jaar ook al eens gedaan, maar toen helemaal vergeten dat ze nog een cadeau van mij tegoed had haha. Na het eten gingen we naar de film The Martian, gewoon in 2D. We vonden ‘m wel vet!

92. Kijk het eerste seizoen van 15 series die ik nog niet had gezien. (7/15)

Het eerste seizoen van Fortitude en Fear The Walking Dead heb ik nu helemaal gezien. Van de nieuwe series ben ik bezig met The Bastard Executioner (nog 1 aflevering, dus ik tel ‘m al mee). Verder ben ik begonnen aan Quantico, maar die heb ik nog niet afgekeken. Klik op de links om de trailers te bekijken.

ProjectDZP4_nieuweseries_

 

 

94. Kijk 50 films die ik nog niet had gezien. (12/50)

The Martian dus, verder Vacation (flauwe humor, maar best amusant, ik zal jullie niet vermoeien met de trailer).

En Wild, over een dame die nogal wild heeft geleefd en haarzelf weer wil terugvinden door een wandeling van 3 maanden te maken over het Pacific Crest Trail in Noord-Amerika. Met Reese Witherspoon in de hoofdrol. Mooie film!

Opbrengst

Deze update heb ik 4 doelen gehaald en  een aantal langetermijndoelen loopt nog. Dus er gaat weer 20 euro in de pot!

 

ondertekening

Volg me ook via ♥ Bloglovin’  ♥ Facebook  ♥ Twitter  ♥ Instagram  ♥ Pinterest
Dan mis je niks!