Da’s een tijd geleden he? De vorige ‘en dan is het zondag’ is van mei dit jaar! Maar ik heb jullie weer genoeg te vertellen So here it goes.

Gezien

Seizoen 6 van Downton Abbey heb ik deze week afgekeken. Jammer dat het altijd maar 8 afleveringen per seizoen zijn, ik smul van die serie!

Gelezen

Ik ben bezig met het vierde deel van de Millennium serie, “Wat ons niet zal doden”. Het bijzondere is dat dit boek is geschreven door een andere auteur dan Stieg Larsson, die is immers een paar jaar geleden gestorven.

Gehoord

Adele! Adele is na een lange afwezigheid terug met een nieuwe cd en ik vind geweldig! Ik vind haar ook geweldig, heb nu een beetje een #girlcrush.

Vergelijk ‘Hello’ …

met deze video van haar, bijna 8 jaar geleden.

Komende week gaan de kaartjes voor de concerttour in de verkoop. Keulen, Antwerpen, Stockholm, Amsterdam. Waar maakt me niet uit, als ik maar kan gaan!

Gedaan

Iets doms … mijn iPhone is gisteren in de wc gevallen :'( Hij lag er maar heel even in, is niet onder water geweest. Ik heb ‘m afgedroogd en dacht dat er niks aan de hand was. Ik heb ‘m nog gewoon gebruikt, maar toen ik vanmorgen wakker werd deed hij niks meer! Hij ligt nu in een zak met rijst en zakjes silicaten te drogen … ik hoop dat hij het nog doet … geduldig zijn is moeilijk voor Deb …

En dan is het zondag, nummer 10, november 2015

Gekocht

We waren gisteren in Eindhoven en daar is een heuse kerstwinkel in het Piazzacenter. Veel kitsch natuurlijk, maar ook veel leuke dingen. Naast GROTE beesten (ik denk voor winkels) hadden ze ook veel ornamenten voor in de boom.

En dan is het zondag, nummer 10, november 2015

Ik kocht daar een schilderijtje met een winters landschap, met verlichting!

En dan is het zondag, nummer 10, november 2015

Geklikt

Ik ben nog steeds op zoek naar een nieuw WordPress thema. Zeg maar een nieuwe look voor de blog. Er is ZO VEEL aanbod. Maar, ik heb nu een shortlist van 3 thema’s, dus het schiet al op 🙂

Ik hoop dat jouw zondag een beetje positiever verloopt? /duimtvooriphone

ondertekening

Volg me ook via ♥ Bloglovin’  ♥ Facebook  ♥ Twitter  ♥ Instagram  ♥ Pinterest
Dan mis je niks!