De eerste Wallpaper Wednesday is goed ontvangen en dat doet me deugd. Deze keer kan het natuurlijk niet anders dan een kerstthema zijn!

Freebies

Tijdens het bloggen kom ik heel vaak freebies tegen. Dat zijn dingen als kleine posters of leuke quotes die iemand heeft gemaakt en die je gratis mag downloaden. Met alle leuke achtergronden en lettertypes die ik op internet tegenkom had ik zin om mijn Photoshopkennis toe te passen en voor jullie wat freebies te maken.

Thema

Deze keer is het thema: ‘Christmas is coming‘ en ik ben grotendeels in de zwart-wit trend gebleven. Ik heb de afbeeldingen gebaseerd op het formaat dat nodig is voor een iPhone 6 plus. De wallpapers zijn geschikt als achtergrond of als toegangsscherm en doen ook mee met het parallax-effect, als je je iPhone een slag draait.

Downloadinstructie

Ik heb de downloadlinks deze keer onderaan de blogpost gezet. Het handigste is om dat op je smartphone te doen, maar je kunt natuurlijk ook andere routes bewandelen vanaf je laptop of pc.

iOS

Tik op de knop om de afbeelding te downloaden. De afbeelding wordt geopend in een nieuw browsertabblad. Houd je vinger even op de afbeelding tot het menu wordt geopend. Tik dan op Bewaar afbeelding om ‘m in je Foto’s op te slaan. Nu kun je de afbeelding via Instellingen/Achtergrond als nieuwe achtergrond kiezen.

Android

Tik op de knop om de afbeelding te downloaden. De afbeelding wordt geopend in een nieuw browsertabblad. Houd je vinger even op de afbeelding tot het menu wordt geopend. Tik dan op Afbeelding opslaan om ‘m in je Gallery op te slaan. Nu kun je de afbeelding als nieuwe achtergrond kiezen via de volgende stappen.

 1. Tik op de menutoets.
 2. Tik op Achtergrond instellen.
 3. Tik op Startscherm, Vergrendelscherm of Start- en vergrendelscherm.
 4. Tik op Galerij.
 5. Navigeer naar de gewenste map.
 6. Tik op de gedownloade afbeelding.
 7. Sleep het kader naar de gewenste plaats om het gewenste stukje te kiezen.
 8. Tik op Gereed.
Christmas is coming_kleur

Christmas is coming – kleur

Have yourself

Have yourself a merry little xmas

Christmas is coming_wit

Christmas is coming – wit

Oh deer

Oh deer it’s nearly christmas

Downloadlinks

 • Download christmas is coming – kleur
 • Download have yourself a merry little x-mas
 • Download christmas is coming – wit
 • Download oh deer it’s nearly christmas

Heb je een wallpaper in gebruik? Laat het me hieronder weten, of laat een foto zien op social media. Tag me en/of gebruik de hashtag #debbieschrijft. Vind ik leuk!

ondertekening
Volg me ook via ♥ Bloglovin’ ♥ Facebook ♥ Twitter ♥ Instagram ♥ Pinterest
Dan mis je niks!