Een verse En dan is het zondag op deze druilerige (natte!) zondagmiddag … met een verslag van I Love Beauy en een aantal media aanraders.

Gezien

Seizoen 1 van Marvel’s Jessica Jones, op Netflix. Er komen steeds meer series en films over superhelden uit comics. Ik vind ze niet allemaal leuk, maar deze serie is een geslaagd initiatief. Jessica Jones (gespeeld door Krysten Ritter) is een superheld die na een traumatische ervaring met de mind controller Kilgrave (gespeeld door David Tennant van Dr. Who en Broadchurch) als privé detective haar brood verdiend. Als Kilgrave haar leven toch weer begint te beïnvloeden moet ze actie ondernemen.

Aanrader!

Gelezen

Ben nog steeds aan het lezen in het vierde deel van de Millennium serie, “Wat ons niet zal doden”. Het gaat niet snel, maar nu ben ik bijna aan het einde. Binnenkort een review.

Geluisterd

Podcasts! Ken je dat fenomeen? Ik luister (niet regelmatig) naar The Beauty Brains. Dat is een podcast zoals de meesten, een gesprek tussen 2 of meer mensen, over een actueel onderwerp. Mijn vriend luistert veel podcasts en deze week adviseerde hij me om Serial te gaan luisteren.

Serial

Serial is een ander soort podcast:

On January 13, 1999, a high-school senior named Hae Min Lee disappeared after school in Baltimore County, Maryland. A month later, her body was found in a city park. And two weeks after that, her former boyfriend and classmate, 17-year-old Adnan Syed, was arrested for the crime. He was convicted, and sentenced to life in prison. Syed has always said he had nothing to do with Lee’s death. Sarah Koenig sorted through thousands of documents, listened to trial testimony and police interrogations, and talked to everyone she could find about what happened between Adnan Syed and Hae Min Lee. What she discovered is a story far more complicated than the jury, or the public, ever got to hear.

En dan is het zondag - Serial podcast

Bron afbeelding

Ik ben nu op de helft en het is spannend. Iedere aflevering duurt zo’n 40 tot 50 minuten en ik luister in de auto, op de fiets en onder de douche. Kleine stukjes steeds en soms ga ik gewoon ergens zitten om te luisteren. Je vindt Serial hier.

Limetown

Een andere podcast die ik aan het luisteren ben is Limetown.

Ten years ago, over three hundred men, women and children disappeared from a small town in Tennessee, never to be heard from again.

In this seven-part podcast, American Public Radio host Lia Haddock asks the question once more, “What happened to the people of Limetown?”

En dan is het zondag - Limetown podcast

Limetown is een fictief verhaal en ik vind het ook erg spannend. Er zijn officieel 7 afleveringen, maar er komen ook steeds korte fragmentjes tussendoor. Nog 2 afleveringen te gaan! Je vindt Limetown hier.

Serial en Limetown zijn eigenlijk een soort hoorspelen, erg onderhoudend om naar te luisteren. Ik verwijs naar de respectievelijke sites, maar je kunt je ook eenvoudig abonneren via iTunes of de Podcasts app op je iPhone. Voor Android zijn er ook veel podcast apps beschikbaar, mijn vriend gebruikt Podcast and Radio Addict. Happy listening!

Gedaan

Ik ben gisteren met collegaatje Kirstie naar I Love Beauty geweest. Dat is een beautybeurs die wordt georganiseerd door Cynthia Schultz van Miss Lipgloss. Deze keer vond de beurs in de Jaarbeurs in Utrecht plaats.

Het was leuk en we hebben ons goed geamuseerd. We hebben ons haar laten krullen met zo’n Curlsecret van Babyliss. Je legt een dunne pluk haar in de krultang en die zuigt je haar naar binnen en krult ’t. Het werkte goed en ik heb nu nog steeds krul in mijn haar. Weet alleen niet of ik het geduld heb om ‘m zelf te gebruiken.

En dan is het zondag - Babyliss Curl secret

Verder hebben we een workshop Sensationails gedaan waarbij we onze nagels mooi hebben gelakt. De Sensationails gellak zou zo’n 2 weken moeten blijven zitten, dus ik ben benieuwd!
edihz11_Sensationails Verder waren er best veel stands met van alles en nog wat en was er veel nadruk op de wenkbrauwen. Ik heb een paar aankoopjes gedaan: douchegel, body fluid en handcreme van een Duits merk, Aldo Vandini. In ‘Frangipani & Wilde Flieder’ (maagdenpalm en wilde lila), een heerlijke geur! Verder een wenkbrauwsetje en banana powder van het budgetmerk W7. Het lakje van Sensationails kreeg ik bij de workshop.

En dan is het zondag - I Love Beauty aankoopjes

Gedronken

Sinds ik van Frank een Nespresso machine voor mijn verjaardag kreeg, drink ik thuis vaker koffie. Heerlijk zo’n cappuccino met echt melkschuim 🙂

En dan is het zondag - Nespresso

Vanmiddag gaan we nog naar een Kerst-in in het dorp waar mijn ouders wonen en dan is het weekend alweer bijna voorbij. Nog één weekje werken en dan heb ik 2 weken vakantie!

 Hoe was jouw week? Heb je nog leuke plannen voor deze zondag?

ondertekening

Volg me ook via ♥ Bloglovin’  ♥ Facebook  ♥ Twitter  ♥ Instagram  ♥ Pinterest
Dan mis je niks!