Het is al half december, dus we gaan richting het nieuwe jaar. 2016 alweer! Begin november publiceerde ik mijn eerste Urban Jungle Bloggers foto’s. Ik heb er eentje overgeslagen, maar nu ben ik weer van de partij.

Have a planty new year! Urban Jungle Bloggers

Urban Jungle Bloggers

Weet je ’t nog? Urban Jungle Bloggers is een super leuke community die het gebruik van planten in huis willen bevorderen. Planten zouden onderdeel van de basis moeten zijn, geen accessoires, aldus Igor en Judith die #UJB hebben opgericht.

Thema

Het thema deze keer is Planty Whishes for 2016. Ik vind ‘planty’ als bijvoeglijk naamwoord zo leuk dat ik jullie allemaal een Planty New Year wil wensen! Moge 2016 je veel plantjes brengen en daarmee meer zuurstof en leven in huis.

Have a planty new year! Urban Jungle Bloggers

Benodigdheden

Ik gebruikte de vetplanten die ik kocht voor de eerste #UJB blogpost. Daarnaast heb ik een mooie rode kerstster (poinsettia) toegevoegd voor het kleuraccent. De boodschap is gemaakt met een tekstbord. En lichtjes natuurlijk!

Have a planty new year! Urban Jungle Bloggers

Have a planty new year! Urban Jungle Bloggers

Have a planty new year! Urban Jungle Bloggers

Vandaag is rood!

Ik vind het rood van de kerstster zo mooi! Ik houd wel van traditionele kerstkleuren zoals groen, rood en goud of zilver.

UJB-logo_dsgroen

Heb jij al nagedacht over een nieuwjaarswens?

ondertekening
Volg me ook via ♥ Bloglovin’ ♥ Facebook ♥ Twitter ♥ Instagram ♥ Pinterest
Dan mis je niks!