Een nieuw jaar voelt wel eens als een nieuw blank canvas. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Dat zijn wel genoeg clichés denk ik he? Er zijn 2 haarproducten waar ik vorig jaar over heb gehoord en die ik absoluut nog zelf wil leren kennen. Benieuwd welke haarproducten dat zijn? Klik dan verder.

2haarproducten-header

Waarom heb ik ze nog niet geprobeerd? Omdat ze duur én moeilijk verkrijgbaar zijn.

Bumble&Bumble Dryspun Finish Spray

2 haarproducten bumble&bumbleHet eerste product is Dryspun Finish Spray uit de Thickening lijn van Bumble & Bumble. Ik las hierover bij o.a. Beautylab.nl en ben ook reviews van internationale bloggers gaan lezen. Het spul houdt het midden tussen een droogshampoo en een finishing spray en zou je haar meer volume en textuur moeten geven.

Qua droogshampoo is Batiste mijn favoriete merk, dus ik ben benieuwd hoe deze B&B spray daarmee te vergelijken is. Het goede nieuws is dat deze Bumble & Bumble Dryspun Finish Spray nu ook bij JohnBeerens.com te koop is. Het minder goede nieuws is dat een bus van 150ML maar liefst 29,90 moet kosten. Stel dat ik deze probeer en het werkt fantastisch?!

Bron foto: johnbeerens.com

Olaplex

De eerste die me vorig jaar over Olaplex vertelde was mijn neef. Hij heeft een kapsalon in Amsterdam, maar knipt helaas geen dames meer.

2 haarproducten olaplex

Olaplex is een drie-stappenbehandeling die gebruikt kan worden als TOEVOEGING aan een kleuring of blondeer.

Hoe werkt het?

In 3 stappen sterk, glanzend en gezond haar. De gepatenteerde chemie repareert en vermenigvuldigt kapotte verbindingen in het haar. Er is er maar één die dat kan!

Stap No.1 wordt door de kapper toegevoegd aan je kleuring/blondeer/permanent of verdund met water voor een opzichzelfstaande herstellende behandeling.

Stap No.2 wordt door de kapper aangebracht direct nadat je kleuring/blondeer/permanent is uitgespoeld.

Stap No.3 neem je mee naar huis om je haar verder te kunnen verzorgen, zo word je haar nóg sterker. Breng eens per week een rijkelijke hoeveelheid aan op je haar en laat het minimaal 10 minuten intrekken. Spoel het uit en was en verzorg je haar met een goede shampoo en conditioner.*

Bron informatie en foto: Olaplex

Het is een redelijk nieuw concept dat de beschadiging tegengaat die normaal optreedt bij het verven of blonderen van je haar. Het repareert de zwavelverbindingen in je haar die normaal gesproken worden verbroken door het verven, blonderen en het gebruik van styling tools.

Olaplex vindt ik (in verhouding) niet zo heel duur. Voor zover ik kan zien bij en salon hier in de buurt kost het voor mijn lengte zo’n 17,50 extra. Je kunt je haar thuis onderhouden met een kuur die ongeveer 27,50 kost. Je gebruikt het één keer per week voor het wassen, laat het 10 minuten intrekken en wast het dan uit.

Helaas kun je Olaplex als consument niet zelf kopen, het is alleen verkrijgbaar in salons. Op de site kun je via de salon locator de dichtsbijzijnde salon zoeken.

Welke haarproducten wil jij dit jaar uitproberen? Heb je nog tips voor me?

ondertekening

Volg me ook via ♥ Bloglovin’  ♥ Facebook  ♥ Twitter  ♥ Instagram  ♥ Pinterest
Dan mis je niks!