De derde Wallpaper Wednesday alweer. Ik ben een winterkindje en ik ben dol op sneeuw bij droge vrieskou en een zonnetje. Hopelijk is het beetje winter dat we in januari hebben gehad niet het enige dit seizoen. Daarom is het thema deze keer winter. Dan kunnen we de winter misschien overtuigen om nog eens terug te komen?

Freebies

Als je nog niet weet wat freebies zijn, kijk dan bij de eerdere edities van Wallpaper Wednesday, hier en hier. Daar wordt het uitgelegd.

Thema

Deze keer is het thema: ‘winter‘ en ik heb deze keer meer grafische effecten gebruikt. De kleuren zijn licht, in de grijs- en blauwtinten. Ik heb de wallpapers zelf ook toegevoegd deze keer, twee aan twee. Zo kun je de afbeeldingen zelf wat beter bekijken.

Ik heb de afbeeldingen gebaseerd op het formaat dat nodig is voor een iPhone 6 plus. De wallpapers zijn geschikt als achtergrond of als toegangsscherm en doen ook mee met het parallax-effect, als je je iPhone een slag draait.

Winter is coming

Winter is coming

Winter

Winter

Wallpaper Wednesday: winter

Keep calm and wait for snow

Keep calm and wait for snow

Baby it's cold outside

Baby it’s cold outside

Wallpaper Wednesday: winter

Downloadinstructie

Ik heb de downloadlinks onderaan de blogpost gezet. Het handigste is om dat op je smartphone te doen, maar je kunt natuurlijk ook andere routes bewandelen vanaf je laptop of pc.

iOS

Tik op de knop om de afbeelding te downloaden. De afbeelding wordt geopend in een nieuw browsertabblad. Houd je vinger even op de afbeelding tot het menu wordt geopend. Tik dan op Bewaar afbeelding om ‘m in je Foto’s op te slaan. Nu kun je de afbeelding via Instellingen/Achtergrond als nieuwe achtergrond kiezen.

Android

Tik op de knop om de afbeelding te downloaden. De afbeelding wordt geopend in een nieuw browsertabblad. Houd je vinger even op de afbeelding tot het menu wordt geopend. Tik dan op Afbeelding opslaan om ‘m in je Gallery op te slaan. Nu kun je de afbeelding als nieuwe achtergrond kiezen via de volgende stappen.

  1. Tik op de menutoets.
  2. Tik op Achtergrond instellen.
  3. Tik op Startscherm, Vergrendelscherm of Start- en vergrendelscherm.
  4. Tik op Galerij.
  5. Navigeer naar de gewenste map.
  6. Tik op de gedownloade afbeelding.
  7. Sleep het kader naar de gewenste plaats om het gewenste stukje te kiezen.
  8. Tik op Gereed.

Downloadlinks

Heb je een wallpaper in gebruik? Laat het me hieronder weten, of laat een foto zien op social media. Tag me en/of gebruik de hashtag #debbieschrijft. Vind ik leuk!

ondertekening
Volg me ook via ♥ Bloglovin’ ♥ Facebook ♥ Twitter ♥ Instagram ♥ Pinterest
Dan mis je niks!