Heb jij ook plantjes thuis? Met deze free printable kun je voor jezelf een reminder afdrukken en in een mooi lijstje stoppen. Ikzelf verzorg mijn plantjes op zondag, maar speciaal voor jullie heb ik er een voor iedere weekdag gemaakt. Zo kun je zelf kiezen welk dag jouw plant watering day is.

Sinds ik in aanraking ben gekomen met Urban Jungle Bloggers heb ik steeds meer planten in huis gehaald. In de basis kies ik altijd voor planten die weinig onderhoud (lees: water) nodig hebben, zoals vetplanten. Maar ook daar kan het fout mee gaan … Je kunt ze namelijk ook te veel water geven 😛

Printable in lijst

Anyway, ik heb met mezelf afgesproken dat ik de planten in ieder geval iedere week moet controleren. Eerst voelen aan de aarde; is die droog, dan een beetje (!) water geven. Omdat ik met dit soort dingen nogal vergeetachtig ben, maakte ik een reminder in Photoshop. Toen ik daar een foto van op social media zette reageerde veel mensen dat ze dat handig vonden. Vandaar deze free printable voor jullie.

Zo zie je ‘m in een mockup:

Printable plant watering mockup

Je kunt ‘m afdrukken op A4 formaat. Of op A5 formaat, dat kun je via je printer regelen. Klik op de linkjes om de juiste versie voor jouw voorkeursdag te downloaden.

Download hier!

Sunday ♦ Monday ♦ Tuesday ♦ Wednesday ♦ Thursday ♦ Friday ♦ Saturday

Kun jij ook wel een herinnering gebruiken, zodat je aan je plantjes denkt?

ondertekening
Volg me ook via ♥ Bloglovin’ ♥ Facebook ♥ Twitter ♥ Instagram ♥ Pinterest
Dan mis je niks!