Een jaar of 5 geleden ontdekte ik blogs. Geen idee meer hoe dat zo kwam, maar ik raakte een beetje verslaafd aan blogs lezen haha. Tussen toen en nu is er een hoop veranderd in mijn interesses en dus zijn er een aantal types van artikelen die ik nu altijd oversla. Lees je mee?

blogartikelen die ik altijd oversla_header

In het begin voegde ik ‘ouderwets’ blogs aan mijn favorieten toe, in de browser. Iedere dag maakte ik dan een rondje langs al die websites en keek of er iets nieuws gepost was. Leuk, maar kostte veel tijd. Ik verslond in die tijd alles op het gebied van beauty en dan vooral make-up. Ik heb dus pas rond mijn 35e geleerd hoe je je fatsoenlijk moet opmaken. Ik heb nooit veel make-up gedragen, omdat ik totaal geen idee had hoe het moest. In het begin waren de budgetmerken als Essence en Catrice favoriet, later leerde ik duurdere en kwalitatief betere make-upmerken kennen als Too Faced en Urban Decay.

Seizoenscollecties van merken als Dior, Guerlain, etc.

Artikelen over de seizoenscollecties van de dure modemerken bladerde ik voorheen nog vluchtig door, nu sla ik ze helemaal over. Het zullen zeker goede producten zijn, maar de prijzen zijn zo hoog, dat ik er toch niets van zal kopen. Daarnaast heb ik de afgelopen jaren zoveel make-up gekocht (budget en duurder) dat ik eigenlijk redelijk verzadigd ben.

Chanel-illusion-d'ombre_95-mirage_nieuw

Parfumreviews

‘Parfum X is een sprankelend parfum waarbij de liefde centraal staat.’ ‘Parfum Y begint lekker fruitig en fris met de geur van bergamot (citrusvrucht) en blauwe viooltjes (licht poederig en zoet).’ … Parfum moet je kunnen ruiken. Punt. Zolang er geen geur uit je device kan komen vind ik ze dus nutteloos.

Angel_leather

Zo’n geur ruikt bij iedereen anders en het is zo persoonlijk. Ik weet dat ik tijdens het stappen een geur rook die ik ontzettend lekker vond. De persoon in kwestie vertelde me dat het parfum L’eau d’Issey van Issey Miyake was. Ik naar de Douglas, dat parfum kopen. Gelukkig heb ik eerst een tester geprobeerd voordat ik het kocht. Ik vond het zo vies ruiken op mijn huid! Neh, parfumreviews sla ik dus altijd over.

 

Lipstickreviews

Ik heb een lade vol met lipsticks, in allerlei kleuren, maar ik draag ze nooit. Lipstick blijft niet zitten bij mij  en steeds opnieuw aanbrengen kost me te veel moeite. Lipfinity van Max Factor is de enige lipstick die ik lang heb gedragen. Je weet wel, zo’n product dat ongeveer in je lippen trekt en ze droog maakt, waar je zo’n witte balsem overheen gebruikt. Felle kleuren of knalrood staat me niet. Ik probeer het wel vaker, maar haal het dan ook weer af voor ik naar buiten ga hahaha. Je snapt het al, lipstickreviews sla ik dus ook altijd over.

becreative_1

Héle lange weekoverzichten

De meeste bloggers doen het wel; ‘my week in pictures’ en allerlei variaties op dat thema. Je hebt van die bloggers die dan 50 foto’s in zo’n weekoverzicht proppen, plus de bijbehorende omschrijvingen. Ik merk dat ik daar de laatste tijd minder geduld voor heb, dus sla ik ze vaak over. De Sneak Peak van Miss Lipgloss is eigenlijke de enige die ik wel meestal lees, maar vraag me niet waarom die juist wel. De meeste van die weekoverzichten worden ook op maandag gepubliceerd, misschien is dat wel wat me tegenhoudt. Die stortvloed van weekverslagen.

Vlogs/video’s

De mééste vlogs/video’s sla ik door de week over, tenzij ze maar een minuut of 3 duren. Ik kijk ze meestal wel tijdens strijksessies. Ik ben geabonneerd op de meeste bloggers waarvan ik video’s kijk, dus dan ga ik tijdens het strijken de playlist langs en kijk waar ik zin in heb.

Zo, dat was een heel verhaal. Ik hoop dat je tot hier bent gekomen 😉 Welke blogartikelen ik dan wel lees en hoe mijn interesses veranderd zijn? Als je dat wil weten, dan schrijf ik wel een vervolgartikel. Laat het maar weten bij de reacties!

Zijn er blogartikelen die jij altijd overslaat?

 

ondertekening
Volg me ook via ♥ Bloglovin’ ♥ Facebook ♥ Twitter ♥ Instagram ♥ Pinterest
Dan mis je niks!