Het kan wel eens lastig zijn om iets origineels te vinden om over te bloggen. Een plog kennen we wel, toch? Dan maak je op een bepaalde dag foto’s van dingen die je doet, zoals jij ze wil laten zien. Bij Teske zag ik een leuke variatie op het thema, namelijk om precies op ieder uur een foto te nemen, ongeacht wat je aan het doen bent. Every hour of the day. Lijkt me leuk, dus dat heb ik ook eens geprobeerd!

Every Hour of the Day - 07-03-2016 - debbieschrijft.nl

De dag was afgelopen maandag, 7 maart 2016.

07:00

Opstaan! Het Philips wake-up light maakt mij heerlijk rustig wakker. Ik <3 van deze wekker.

Every Hour of the Day - 07-03-2016 - debbieschrijft.nl

08:00

Make-uppen! Want dat hoort er meestal wel bij. Meestal vrij uitgebreid, soms heel summier. Vandaag vrij uitgebreid. Van deze spiegel houd ik ook nog steeds (lees review).Every Hour of the Day - 07-03-2016 - debbieschrijft.nl

09:00

Op het werk. We beginnen de werkweek met een sprint review van ons Behandelaarportaal. (Ik heb voor deze foto even moeten smokkelen, want ik zat een beetje te suffen om 09:00 uur. Dus die heb ik na het overleg gemaakt …)

Op YouTube kun je de registratie zien van een webinar die collega’s vorige week hebben gegeven over dat Behandelaarportaal. Dan kun je zien waar het over gaat, mocht je het interessant vinden. Klik hier voor de webinar. Rond 17:17 begint de demo.

Every Hour of the Day - 07-03-2016 - debbieschrijft.nl

10:00

Yup, nog steeds in de sprint review. Maar we hebben er koffie en water bij 🙂 Het ontwikkelteam laat in een sprint review zien wat ze gedurende de afgelopen twee weken hebben gemaakt. Het ‘publiek’ kan dan vragen stellen en feedback geven. Altijd interessant!

Every Hour of the Day - 07-03-2016 - debbieschrijft.nl

11:00

Helemaal geïnstalleerd op mijn flexplek. De monitors staan daar vast, de rest van de spullen moet ik iedere dag opbergen in een kluisje.

Every Hour of the Day - 07-03-2016 - debbieschrijft.nl

12:00

Even een vers kopje koffie halen beneden.

Every Hour of the Day - 07-03-2016 - debbieschrijft.nl

13:00

En lekker naar buiten voor wat boodschapjes bij Appie. We hadden aardappels nodig, maar ik heb geen zin in gekookte aardappels dus ik neem ook een zakje aardappelschijfjes mee. En twee wereldgerechten (Kip Tandoori en Italiaanse risotto), want 1+1 gratis. Deze koop ik wel vaker. Misschien niet het meest gezond (pakje/zakje), maar wel lekker!

Every Hour of the Day - 07-03-2016 - debbieschrijft.nl

14:00

Werkselfie … nog steeds aan het werk ja. Er zijn niet heel veel spannende momenten op zo’n dag 😉 Ik heb mijn haar vandaag voor de eerste keer gekruld sinds ik het op deze lengte heb laten knippen. Ben niet helemaal tevreden, moet weer oefenen!

Every Hour of the Day - 07-03-2016 - debbieschrijft.nl

15:00

Een glaasje water halen in de pantry. Gotta keep hydrated! En ik moet mijn plant in leven houden in de app Plant Nanny. Aanrader als je genoeg wil drinken en het vaak vergeet!

Every Hour of the Day - 07-03-2016 - debbieschrijft.nl

16:00

Nog steeds op kantoor. Een fotootje van het uitzicht dan. Aan de andere kant van het gebouw is het uitzicht leuker, maar daar was geen flexplek meer vrij.

Every Hour of the Day - 07-03-2016 - debbieschrijft.nl

17:00

In de auto naar huis. Ok, het was eigenlijk al kwart over 5, maar ik wilde jullie toch een foto van mijn Fiatje laten zien. Nog een keer gesmokkeld dus.

Every Hour of the Day - 07-03-2016 - debbieschrijft.nl

18:00

Etenstijd! Die perfect ronde gehaktballen heb ik niet zelf gemaakt, die komen van de Plus. Maar lekker zijn ze! Met broccoli en de aardappeltjes die ik vanmiddag bij Appie heb gekocht.

Every Hour of the Day - 07-03-2016 - debbieschrijft.nl

19:00

Om deze tijd lig ik bij Priscilla in de stoel voor een heerlijk gezichtsbehandeling. Best moeilijk om je gezicht in de plooi te houden!

Every Hour of the Day - 07-03-2016 - debbieschrijft.nl

20:00

Nog even de was opruimen. Moet ook gebeuren, toch?

Every Hour of the Day - 07-03-2016 - debbieschrijft.nl

21:00

Heerlijk, nog even lekker rustig wat series kijken. Ik kijk Eastenders totdat Frank ook zover is en we The Black List (S3) kunnen kijken. Mét een stukje appelkruimeltaart. Die is nog over van afgelopen weekend. Yay!

Every Hour of the Day - 07-03-2016 - debbieschrijft.nl

22:00

Ok, nog een selfie dan, de tv hebben jullie toch al gezien. Een selfie met bril en een fris gezichtje van de behandeling, met geharste en geverfde wenkbrauwen. Ik kan er weer even tegenaan!

Every Hour of the Day - 07-03-2016 - debbieschrijft.nl

23:00

Time for bed. De wekker is gezet voor morgen. Trusten!

Every Hour of the Day - 07-03-2016 - debbieschrijft.nl

Dit was een gewone werkdag voor mij, dus niet heel erg spannend. Kudos als je toch tot hier bent gekomen!

Every hour of the day dus. Vond je dit leuk? Zal ik het nog eens herhalen in een weekend?

P.S. Gisteren werd bekend dat we binnenkort definitief een lang weekend naar Berlijn gaan met de personeelsvereniging van mijn werk. Yay! Zin in!!!

ondertekening
Volg me ook via ♥ Bloglovin’ ♥ Facebook ♥ Twitter ♥ Instagram ♥ Pinterest
Of abonneer je via e-mail. Dan mis je niks!