Er zijn veel zondagen verstreken sinds de vorige, maar vandaag weer een verse ‘En dan is het zondag’. Met vervelende buxusmotten, veel video, een Fiat 500, de Amstel Gold Race, een verjaardagsuitnodiging en contouren.

En dan is het zondag #13 - header

Gezien

De buxusmot is weer in town! Wellicht heb je vorig jaar meegekregen dat de rupsen van de buxusmot je buxusstruiken helemaal kaal kunnen vreten. Twee tot drie keer per jaar is er zo’n geboortegolf van buxusmotten en vorig jaar hebben we er inderdaad twee gehad. Wat je kunt doen? Niet veel, gif sproeien en/of wormen eruit plukken en vernietigen. Ik weet nog niet wat ik ga doen, krijg sterk de neiging om alle buxusstruikjes uit de tuin te halen.

En dan is het zondag #13 - buxusmot

Zie je de rups zitten?

 

Ik vertrek is ook weer begonnen afgelopen vrijdag. Ik smul altijd van dat soort emigratieverhalen. In deze aflevering vertrok een koppel naar de Algarve in Portugal waar ze van een bouwval een mooie B&B hebben gemaakt.

Deze video zag ik vanmorgen, die wil ik je niet onthouden … kippenvel! (Skip naar 1:31)

Gelezen

Ik ben aan het lezen in het boek How Blogs Work van Stephanie Duval (aff., te koop bij Bol.com). Ik ben nog niet heel ver, maar tot nu toe vind ik het interessant. Verder las ik een interessant artikel van Frank Watching, over hoe je goed zichtbaar blijft in Google’s nieuwe zoekresultaten. Een aanrader voor bloggers en iedereen die een website of webshop heeft.

Gedaan

Ik heb de uitnodiging gemaakt voor de verjaardag van een van mijn beste vriendinnen. Het was erg leuk om te doen! Ik heb in Photoshop een recente foto van haar en eentje waar ze drie op is gecombineerd op een schoolbordachtergrond. Eerst hadden we ‘m helemaal in zwart-wit, maar dat was een beetje saai, dus nu hebben we wat kleurtjes toegevoegd. Deze foto kreeg ik gestuurd door printenbind.nl, waar we ze hebben besteld. Dat doen ze als je product uit de productielijn komt, voordat het wordt verstuurd.

En dan is het zondag #13 - uitnodiging Noelle

Verder zijn we gisteren (zaterdag) naar de toertocht van Amstel Gold Race gaan kijken. Zelf heb ik nog niet gefietst dit seizoen maar het kriebelt wel weer ontzettend. We stonden op de Cauberg in Valkenburg en moedigden de deelnemers aan. Erg leuk om te zien wat een divers aantal mensen meededen. Tussen 8 en 78 (gok ik), van smal tot flink, van ongetraind tot getraind, veel mannen maar ook héél veel vrouwen. Leuk dat de wielersport steeds populairder wordt.

En dan is het zondag #13 - Amstel Gold Race

Op het werk zijn we deze week bezig geweest met het maken van nieuwe productvideo’s. Het was de eerste keer dat ik meehielp en het was erg leuk om te doen. De video’s die we deze week hebben gefilmd worden nog bewerkt, maar het format is gelijkaardig aan deze eerste video van MyCorsa NxT.

En dan is het zondag #13 - video BCT

Gedacht

Heel veel over mijn blog. Wat wil ermee qua lay-out, qua invulling? Moet ik me nu toch eens gaan focussen op een specifieker onderwerp? En zo ja, waarop dan? Questions, questions … Heb jij tips voor mij?

Gelukkig

… ben ik echt blij met mijn Fiat 500. Ik heb ‘m nu een dikke drie maanden in gebruik en ben er vorige week ook mee naar Veenendaal gereden. Toen ik ‘m net had was ik even huiverig, maar ik ben nu aan ‘m gewend! En ik vind ‘m nog steeds zó leuk! ♥

En dan is het zondag #13 - Fiat 500

Gelachen

Deze week hebben we tijdens het eten (ja, wij eten meestal voor de tv :-P) een heleboel Youtube video’s van het REACT kanaal bekeken, zoals deze:

en deze:

Very entertaining!

Geklikt

Klik naar Josine’s The Bigger Blog voor een beauty-artikel over contouren (+video). Ik probeerde het zelf ook gisteren. Het lijkt alsof je niet heel veel ziet op deze foto, maar het contouren moet natuurlijk ook een subtiele illusie creëren. Da’s wel gelukt geloof ik haha.

En dan is het zondag #13 - contouren thebiggerblog.nl

Hoe was jouw week?

ondertekening
Volg me ook via ♥ Bloglovin’ ♥ Facebook ♥ Twitter ♥ Instagram ♥ Pinterest
Of abonneer je via e-mail. Dan mis je niks!