Het is weer Urban Jungle Bloggers tijd! Iedere maand is er een nieuw thema en deze keer is het Plants & Glass.

Misschien heb je even een opfrisser nodig: Urban Jungle Bloggers is een super leuke community die het gebruik van planten in huis willen bevorderen. Planten zouden onderdeel van de basis moeten zijn, geen accessoires, aldus Igor en Judith die #UJB hebben opgericht. Iedere maand is er dus een ander thema en word je gestimuleerd om op een andere manier naar planten in combinatie met materialen en interieur te kijken. (Als je met de hashtag zoekt op Instagram of Twitter vind je ook super mooie foto’s.)

Thema

When you think of materials in combination with plants, the first things that come to mind are terracotta, ceramics or even synthetic pots. But we hardly think of glass as a material for plants. In April we want to highlight the translucent beauty of glass in combination with plants: Discover the variety of combining “Plants & Glass“.

Glas is inderdaad niet het eerste materiaal waar in aan denk om als plantenpot te gebruiken. Voor dit onderwerp heb ik dan ook speciaal een paar vetplantjes omgepot naar kleine glazen potjes. De grote plant heb ik met pot en al in een glazen vaas gehangen. Ziet er nog best leuk uit ook, vind ik. En natuurlijk kan een glazen vaas met tulpen niet ontbreken, toch! Ik wil er nog even van genieten, voordat het tulpenseizoen weer voorbij is.

Handig glas

De laatste tijd bewaar ik steeds vaker glazen conservenpotjes. Ze zijn eigenlijk super handig want je kunt er vanalles in bewaren. Ik heb er een paar in gebruik, voor chiazaad en voor koffie. En nu dus ook voor twee vetplantjes.

Urban Jungle Bloggers | Plants & Glass

Urban Jungle Bloggers | Plants & Glass Urban Jungle Bloggers | Plants & Glass Urban Jungle Bloggers | Plants & Glass Urban Jungle Bloggers | Plants & Glass Urban Jungle Bloggers | Plants & Glass Urban Jungle Bloggers | Plants & Glass Urban Jungle Bloggers | Plants & Glass

Heb jij planten in glazen potten of in andere soorten glas staan?

ondertekening
Volg me ook via ♥ Bloglovin’ ♥ Facebook ♥ Twitter ♥ Instagram ♥ Pinterest
Of abonneer je via e-mail. Dan mis je niks!