De zwart-wit trend, ook wel monochrome genoemd is hot. Het gebruik van verschillende lettertypes is ook hot. Ik houd van quotes en jij vast ook wel, toch? Vat dat alles samen en een nieuwe Wallpaper Wednesday is geboren!

iPhone + Apple Watch wallpaper - monochrome quotes - debbieschrijft.nl

De quotes zijn allemaal uitgevoerd in zwarte letters op een witte achtergrond. Er zit 1 quote bij over confetti en die kon ik toch niet zonder confetti uitvoeren he?! Dus dat is de enige met een beetje opsmuk. Verder doen de lettertypes het woord. De Apple Watch wallpapers waren vorige keer nieuw. Omdat ze toch heel wat keren zijn gedownload, heb ik ze nu ook weer toegevoegd. Het was een kleine moeite.

Ik heb de afbeeldingen gebaseerd op het formaat dat nodig is voor een iPhone 6 plus. De wallpapers zijn geschikt als achtergrond of als toegangsscherm en doen ook mee met het parallax-effect, als je je iPhone een slag draait.

wallpaper wednesday monochrome quotes

chocolate

wallpaper wednesday monochrome quotes

confetti

wallpaper wednesday monochrome quotes

rebel

wallpaper wednesday monochrome quotes

salad

wallpaper wednesday monochrome quotes

shop

Downloadinstructie

Ik heb de downloadlinks onderaan de blogpost gezet. Het handigste is om dat op je smartphone te doen, maar je kunt natuurlijk ook andere routes bewandelen vanaf je laptop of pc.

iOS

Tik op de knop om de afbeelding te downloaden. De afbeelding wordt geopend in een nieuw browsertabblad. Houd je vinger even op de afbeelding tot het menu wordt geopend. Tik dan op Bewaar afbeelding om ‘m in je Foto’s op te slaan. Nu kun je de afbeelding via Instellingen/Achtergrond als nieuwe achtergrond kiezen.

Android

Tik op de knop om de afbeelding te downloaden. De afbeelding wordt geopend in een nieuw browsertabblad. Houd je vinger even op de afbeelding tot het menu wordt geopend. Tik dan op Afbeelding opslaan om ‘m in je Gallery op te slaan. Nu kun je de afbeelding als nieuwe achtergrond kiezen via de volgende stappen.

  1. Tik op de menutoets.
  2. Tik op Achtergrond instellen.
  3. Tik op Startscherm, Vergrendelscherm of Start- en vergrendelscherm.
  4. Tik op Galerij.
  5. Navigeer naar de gewenste map.
  6. Tik op de gedownloade afbeelding.
  7. Sleep het kader naar de gewenste plaats om het gewenste stukje te kiezen.
  8. Tik op Gereed.

Downloadlinks

Heb je een wallpaper op je telefoon of Apple Watch gezet? Laat het me hieronder weten, of laat een foto zien op social media. Tag me en/of gebruik de hashtag #debbieschrijft. Vind ik leuk!

ondertekening
Volg me ook via ♥ Bloglovin’ ♥ Facebook ♥ Twitter ♥ Instagram ♥ Pinterest
Wil je geen Wallpaper Wednesday missen? Abonneer je via e-mail Dan mis je niks!

wallpaper wednesday monochrome quotes