Vanuit Limburg maakt het niet veel uit of je naar Keulen, Antwerpen of Amsterdam gaat voor een concert. Des te meer opties heb je om kaarten te scoren zou je zeggen? Nou, na een paar zenuwslopende dagen in december was het pas bij de derde ticketverkoop gelukt om kaartjes te scoren voor het concert op 3 juni in de Ziggo Dome. Maar, het was wel GELUKT!!! Dit verslag is voor iedereen die niet heeft kunnen gaan. I feel you, je hebt echt iets gemist …

Verslag concert Adele in Ziggo Dome Amsterdam op vrijdag 3 juni 2016

Ticketvoorverkoop. Proberen op 3 devices.

Afgelopen vrijdag was het dan eindelijk zo ver. We reden met zijn 3-en met de auto vanuit Limburg en mijn zus kwam met de trein. We arriveerden zonder problemen in Amsterdam en wachtten op Esther op het terras van het Cinecafé, onder het genot van een lekker glaasje Liefmans. Heerlijk weer, geen spoor van de regen en het onweer dat Sittard al dagenlang teistert.

Na het terras door naar Burger Bitch waar we lekker aten. Ondertussen was het 19:15 uur, tijd om naar de Ziggo Dome te lopen. Daar was het druk, maar we waren eigenlijk ook zo binnen. Bonnen halen, drinken halen, plaatsen zoeken. Er waren bij alle concerten van Adele alleen maar zitplaatsen beschikbaar en dat maakte het best wel relaxt. Je hoeft niet vroeg te zijn om een goede plaats te hebben. We zaten in vak 109, rij 5. Prima plaatsen!

Verslag concert Adele in Ziggo Dome Amsterdam op vrijdag 3 juni 2016

Genoeg gekletst, ik laat je zien hoe het was. We hebben allemaal stukjes gefilmd met onze telefoons, dus de beelden zijn meestal niet helemaal scherp. Het geluid daarentegen valt me helemaal mee. En ja, ik ben tegen vertical video, maar door Snapchat zijn er toch wat verticale beelden tussen gekomen 😛

Klik hier als je video niet kunt bekijken.

HET. WAS. GAAF. En het was veel te snel voorbij natuurlijk. Adele is een gekke doos. Ze zingt prachtig en ze kletst super leuk (en veel!) met het publiek. Helaas hebben we daar eigenlijk maar 1 kort stukje opname van.

Verslag concert Adele in Ziggo Dome Amsterdam op vrijdag 3 juni 2016

Maar goed, het was weer voorbij. Terug naar de auto. In de gebruikelijk file om uit de ArenA parkeergarage te komen, daarna ook nog op de A2 door wegwerkzaamheden. Dat stukje duurde lang. De rest van de rit hebben we nagekletst, filmpjes en foto’s teruggekeken en sommigen hebben geslapen. Bij Grathem reden we onweer in, met zoveel hagel dat ik moest afremmen tot 70km/h om veilig te kunnen blijven rijden. Ik was om 01:30 uur thuis. Maar het was het waard. Kunnen we nog een keer gaan? Het concert vrijdag was show 42 van de 105, dus misschien zijn er ergens nog wel kaartjes te vinden? (pretty please :-D)

P.S. Op mijn persoonlijke Facebookprofiel vind je nog een LIVE video die ik tijdens het concert heb gemaakt. Kun je ook kijken!

Heb jij kaartjes voor Adele kunnen kopen?

ondertekening
Volg me ook via ♥ Bloglovin’ ♥ Facebook ♥ Twitter ♥ Instagram ♥ Pinterest
Of abonneer je via e-mail. Dan mis je niks!