De naam van mijn blog kan ik in één zin uitleggen. “Hoi, ik ben Debbie en ik schrijf graag.” 🙂

Naam van mijn blog - #30DayBlogChallengeNL

In den beginne …

Toen ik 33 pagina’s geleden in oktober 2012 wilde beginnen met bloggen moest er natuurlijk een blognaam komen. Dat was nog best een bevalling. Ik las toen veel andere blogs en was bezig met beautyproducten en make-up, maar ook met mijn favoriete (vakantie)land Zweden.

Naam?

Zo’n blognaam moest de lading een beetje dekken, zonder al te specifiek te zijn. Ik wilde me niet op een bepaald onderwerp vastpinnen, dus het moest een algemene naam worden.

Debbieschrijft.nl werd geboren. Een specifiek onderwerp kiezen zou blog- en SEO-technisch slimmer zijn, maar ik weet nog steeds niet welk onderwerp ik dan zou moeten kiezen. Dus ik houd het gewoon erop dat dit een lifestyleblog is en ik houd het lekker breed.

Seasonal inspiration

Aan onderwerpen of inspiratie heb ik in de herfst en winter geen gebrek. Dan vind ik het ook heerlijk om binnen te blijven en lekker blogjes te schrijven. Foto’s maken is dan wel meestal weer lastiger. Dat gaat makkelijker in de lente en zomer, want meer licht. Maar in die 2 seizoenen heb ik dan weer meer zin om naar buiten te gaan en dingen te doen. Dus tijdens de zomerse komkommertijd is het handig als je een beetje geholpen wordt met wat onderwerpen. Want dan kan ik wat artikelen vooruit werken zodat ik rustig de tijd kan nemen voor het verslag van onze vakantie in Oost-Europa. Daar hoort ook een video bij en dat bewerken kost toch altijd vet veel tijd.

Naam van mijn blog - #30DayBlogChallengeNL

Blogchallenge

De komende weken zullen er dus ook een dertigtal onderwerpen uit de challenge van Maris van de blog HareMaristeit.nl langskomen. Hieronder zie je de gegevens staan. Check haar blog als je ook wil meedoen. De challenge is gelukkig zonder regels en dat vind ik fijn. Je zult de 30 onderwerpen in theorie allemaal zien langskomen, maar het zou ook kunnen dat ik er oversla. No stress, no pressure 😉

Als je op de afbeelding klikt kun je de onderwerpen beter zien. Is er iets bij waar je nieuwsgierig naar bent? Laat het me dan weten in een reactie!

Blog jij ook, of wil je gaan bloggen? Wat is je blognaam of wat zou jij willen kiezen?

30-Day-Blog-Challenge-NL-1-640x640Dit artikel is opdracht nr. 1 van de 30 Day Blog Challenge (zonder spelregels!) die Maris van HareMaristeit.nl onlangs heeft gelanceerd.
Heb je inspiratie nodig voor je eigen blog of zoek je leuke onderwerpen om in Komkommertijd over te bloggen? Lees er HIER meer over. Gebruik op social media de HASHTAG #30DayBlogChallengeNL

ondertekening
Volg me ook via ♥ Bloglovin’ ♥ Facebook ♥ Twitter ♥ Instagram ♥ Pinterest
Of abonneer je via e-mail. Dan mis je niks!