Mijn favoriete quotes, opdracht 2 van de #30DayBlogChallengeNL. Leuk, maar toch ook lastig …Ik houd van quotes, heb er ook een aantal gebruikt in een aantal freebies, maar als je vraagt wat mijn favorieten zijn, dan moet ik toch even nadenken.

Life is what happens when you’re busy making other plans

Deze is afkomstig van (o.a.) John Lennon, kwam ik gisteren achter. Toch grappig dat je zo ook weer iets leert. Ik ken deze quote van een kapper waar ik vroeger naartoe ging. Zij hadden de quote op de kappersmantels staan. In spiegelbeeld, zodat je het vanuit de stoel goed kon lezen.

Mijn favoriete quotes | #30DayBlogChallengeNL

Ik ben zelf niet zo goed in plannen maken. Of in ieder geval niet goed in plannen maken en ze ook uitvoeren haha. Vakantieplannen, daar ben ik wel goed in. Maar verder, plannen op het gebied van bloggen, sporten, etc., die zijn lastiger. Deze quote is dus eigenlijk niet geheel op mijn lijf geschreven, maar ik vind ‘m toch mooi. Goed om te gebruiken bij mensen die wel plannen maken en teleurgesteld zijn if life gets in the way 😉

Trek iets positiefs aan – dat past altijd

Deze heb ik ook in mijn ‘over mij‘ staan. Ik ben van nature een optimist (al kan ik ook wel eens mopperen) en ik stoor me wel eens aan mensen die heel erg pessimistisch zijn ingesteld. Daarom past deze quote dus goed bij mij!

 

Mijn favoriete quotes | #30DayBlogChallengeNL

Skinny people are easier to kidnap – Stay safe. Eat cake.

Ik weet niet meer wanneer ik deze voor het eerst heb gezien, maar het was wel ergens bij een eetcafé of zo. Ik vind ‘m gewoon erg leuk!
Mijn favoriete quotes | #30DayBlogChallengeNL

Voel je vrij om deze quotes te pinnen op Pinterest, zou ik leuk vinden! Ik voeg ze zelf ook toe aan mijn bord Say it like it is.

30-Day-Blog-Challenge-NL-1-640x640

Dit artikel is opdracht nr. 2 van de 30 Day Blog Challenge (zonder spelregels!) die Maris van HareMaristeit.nl onlangs heeft gelanceerd.
Heb je inspiratie nodig voor je eigen blog of zoek je leuke onderwerpen om in Komkommertijd over te bloggen? Lees er HIER meer over. Gebruik op social media de HASHTAG #30DayBlogChallengeNL

 

Wat zijn jouw favoriete quotes?

ondertekening
Volg me ook via ♥ Bloglovin’ ♥ Facebook ♥ Twitter ♥ Instagram ♥ Pinterest
Of abonneer je via e-mail. Dan mis je niks!