Ik kijk tegenwoordig niet meer heel veel tv, wel veel series. Als ik dan word gevraagd in welk tv-programma ik zou willen meedoen, moet ik even nadenken. Maar ik ben eruit!

TV-programma waar ik aan mee zou willen doen

Acteren in en serie lijkt me leuk, maar let’s face it, dat zal nooit gebeuren. Dus dan moet het iets worden waar ik als mezelf aan mee kan doen. Het eerste dat me dan invalt is de Noordkaap Challenge, een onderdeel van Serious Request. Dat lijkt me zo cool! (pun intended)

Noordkaap Challenge

Het is de bedoeling dat je in 13 dagen naar de Noordkaap in Noorwegen, het noordelijkste puntje van het Europese continent. Je regelt een team, een auto en natuurlijk sponsors want het is de bedoeling dat je geld ophaalt voor Serious Request. Ik zou me met Frank kunnen opgeven, dus als je wil sponsoren voor het startbedrag van 595 euro, laat hieronder dan een reactie achter! 😉

Weekend Miljonairs

Een spelshow waar ik bijna iedere aflevering heb gezien is Weekend Miljonairs. Ken je dat nog? De deelnemer krijgt vragen in een bepaalde categorie, plus vier mogelijke antwoorden. Om het miljoen te winnen moet je 15 vragen goed beantwoorden en je mag gebruik maken van drie hulplijnen.

Het gekke was dat ik het goede antwoord heel vaak al wist, nog voordat de mogelijke antwoorden in beeld kwamen. Ik had toen heel graag mee willen doen en je kon online zelf de quiz spelen. Ik weet niet meer precies hoe het werkte, maar volgens mij mocht je op tv meedoen als je online een keer had gewonnen. Helaas ging ik online bij vraag 3 of 4 altijd de mist in. No Weekend Miljonairs for Deb haha.

Aan welke tv-programma zou jij mee willen doen?

30-Day-Blog-Challenge-NL-1-640x640Dit artikel is opdracht nr. 4 van de 30 Day Blog Challenge (zonder spelregels!) die Maris van HareMaristeit.nl onlangs heeft gelanceerd.
Heb je inspiratie nodig voor je eigen blog of zoek je leuke onderwerpen om in Komkommertijd over te bloggen? Lees er HIER meer over. Gebruik op social media de HASHTAG #30DayBlogChallengeNL

ondertekening
Volg me ook via ♥ Bloglovin’ ♥ Facebook ♥ Twitter ♥ Instagram ♥ Pinterest
Of abonneer je via e-mail. Dan mis je niks!