Ik volg 79 blogs via Bloglovin’. Dat zijn er best een hoop, al zijn ze gelukkig niet allemaal even actief. Ik neem niet meer zo veel de tijd om blogs te lezen, dus ik skip ook vaak langs onderwerpen die me niet direct interesseren. Voor deze challenge moet ik 5 bloggers eruit pikken en dat is gelukt. Ben je benieuwd naar welke bloggers dat zijn? Lees dan verder …

#30DayBlogChallengeNL 5 bloggers die ik volg - debbieschrijf.nl

Josine – The Bigger Blog

Josine heb ik dik een jaar geleden leren kennen tijdens een Shop My Closet. Ik kende haar blog toen nog niet, maar sindsdien volg ik haar op de voet en we hebben regelmatig contact. Ze blogt vooral over mode voor curvy girls, maar heeft ook regelmatig artikelen die je onder beauty en lifestyle kunt scharen. Ik hou van haar outfit posts. Vaak inspireren ze me om nieuwe combinaties te maken met kleding die ik heb, of ik koop kleding die ik bij haar heb gezien.

Recent heeft ze ook een paar handige filmpjes gemaakt, eentje over contouren (shapen) en eentje over wenkbrauwen. Bekijk ze maar eens!

link naar foto Josine @thebiggerblog.com

Josine, via thebiggerblog.com

Je kunt Josine volgen via thebiggerblog.com (zowel Nederlands als Engels)

Willemijn en Martine – Live Life Gorgeous + 2WMN

Deze twee hartsvriendinnnen zijn een mooi duo als bloggers. Ze zijn begonnen met Live Life Gorgeous, wat een pure beautyblog is. Een paar jaar geleden hadden ze behoefte aan meer en toen is het concept 2WMN (two women) gelanceerd. Een lifestyleblog die onderwerpen als pesten en onzekerheid, maar ook seks en relaties niet uit de weg gaat. LLG was een van de eerste blogs die ik ging volgen en ik ben een beetje met ze opgegroeid, ook al zijn ze een stuk jonger dan ik.

Ze verzorgen om de beurt een weekdiary of weekvlog en die vind ik toch altijd heel leuk om te lezen/kijken. Ze maken ook regelmatig vlogs als ze weer naar de kapper gaan, waar vooral Martine regelmatig van haarkleur wijzigt. Deze donkerdere tinten vind ik haar toch het mooiste staan.

foto via 2wmn.nl

Martine (l) en Willemijn (r), via 2wmn.nl

Je kunt Willemijn en Martine volgen via 2wmn.nl en via livelifegorgeous.nl

Cynthia – Miss Lipgloss

Misslipgloss is ook een van die blogs die ik al heel lang volg. Het is een beauty en lifestyle blog, maar ze schrijft ook over haar (pers)reizen en over persoonlijke onderwerpen. Ze  werkt al een aantal jaren als fulltime blogger, heeft een boek geschreven en al twee keer een evenement georganiseerd. Dat is al heel wat en ze is pas 26! De laatste tijd heeft ze het gevoel dat ze iets anders wil gaan doen en dat herken ik wel. Leuk om te lezen dus! Ze is pas met haar vriend verhuist naar een koophuis en ze gaat ook heel graag wielrennen. Het blijf toch leuk om zo met iemand mee te kunnen in hun leven. Haar wekelijkse sneak peeks (fotodagboek) mis ik zelden.

via misslipgloss.nl

Cynthia, via misslipgloss.nl

Je kunt Cynthia volgen via misslipgloss.nl

Babs – BeautybyBabs

Babs is een toffe vrouw vijftigplusser die blogt over huidverzorging en make-up, maar ook over medisch cosmetische behandelingen. Ze heeft een goede reputatie opgebouwd met het schrijven van eerlijke reviews over producten die ze ontvangt. Ik lees eerlijk gezegd niet ieder artikel, want Babs schrijft véél. Iedere dag komt er een blogpost online en soms zelfs wel twee. Haar Keek op de Week mis ik echter nooit en zeker niet sinds ze weer poezenmoeder is van twee kittens, Toulouse en Marie.

Een paar jaar geleden ben ik met Babs naar de Amsterdam Fashion week geweest. Zij had twee kaartjes gewonnen en ik mocht mee. Dat was erg tof om mee te maken. Het verslag van die dag kun je hier nog lezen.

5 bloggers die ik volg

Babs, via haar Facebookpagina

Je kunt Babs volgen via beautybybabs.com

Teela – EveryTuesday.com

Teela is de enige Amerikaanse in dit rijtje. Teela is een ontwerper die haar site is begonnen om andere beginners te helpen. Je vindt bij haar iedere dinsdag een nieuw artikel over uiteenlopende onderwerpen, maar de programma’s uit de Adobe suite hebben de focus. Wil je iets doen in Illustrator, Photoshop of InDesign, maar je weet niet hoe? Grote kans dat je op everytuesday.com een tutorial vindt. Ze verzorgt ook een aantal classes op Sklillshare en ik vind haar manier van uitleggen erg fijn.

De header van deze blogpost over Berlijn maakt ik met behulp van haar tutorial “Create stacked long shadow typography”. Je kunt bij haar ook een heleboel freebies downloaden en ze heeft een eigen online winkeltje waarin ze zelfgemaakte digitale lettertypes, mockups, texture kits, etc. verkoopt. Van deze dame kun je veel leren als je graag met grafische vormgeving voor je blog of bedrijf aan de slag wil!

Teela

Teela, via everytuesday.com

Je kunt Teela volgen via everytuesday.com

Olga – Team Confetti

Team Confetti is de feelgood blog van Olga. Het is een blog waarvan ik echt vrolijk wordt. De lay-out en de kleuren spreken mij aan en de vaste rubrieken zoals de ‘confetti soap’  mét kattenbonus (weekverslag) en de maandelijkse ‘cinefetti’ (film / podcast / luisterboek / serie review) sla ik niet over. Olga brengt ook regelmatig asieldieren onder de aandacht de reeks ‘Ik zoek baas’.

Olga is grafisch ontwerper van beroep en dat uit zich in een webshop met hele leuke producten. Je vindt er o.a. diverse soorten planners, unicorn stickers en wandtegeltjes. Ieder jaar brengt ze ook een Team Confetti Agenda uit. Oh en zij is ook de maker van de Songfestival Bingo. Dat maakt het kijken naar het Songfestival ieder jaar extra leuk!

Olga

Olga, via teamconfetti.nl

Je kunt Olga volgen via teamconfetti.nl

Bonus: Margo van hetismarg.nl

Zo, dat waren 5 bloggers die ik al langere tijd volg. Via via vind ik ook steeds weer nieuwe blogs die me aanspreken en eentje daarvan is de blog van Margo. Zij begon mij deze week te volgen via Bloglovin’, waardoor ik ook een kijkje bij haar nam. En wat een leuke meid lijkt ze me! Margo is een web designer met een lifestyle blog en ze leeft volgens het motto curvy & healthy. Ze doet net als ik aan krachttraining en wielrennen en haar figuur lijkt op dat van mij. Leuk om een blogger tegen te komen waar je je zo mee kunt identificeren 🙂

Je kunt Margo volgen via hetismarg.nl

P.S. ik zie op maandagmorgen pas dat ik er 6 heb genoemd, plus 1 bonus. Oh well, please forgive me 🙂

Kun jij 5 bloggers opnoemen die je volgt? (Minder is ook goed hoor ;-))

30-Day-Blog-Challenge-NL-1-640x640

Dit artikel is opdracht nr. 5 van de 30 Day Blog Challenge (zonder spelregels!) die Maris van HareMaristeit.nl onlangs heeft gelanceerd.
Heb je inspiratie nodig voor je eigen blog of zoek je leuke onderwerpen om in Komkommertijd over te bloggen? Lees er HIER meer over. Gebruik op social media de HASHTAG #30DayBlogChallengeNL
ondertekening
Volg me ook via ♥ Bloglovin’ ♥ Facebook ♥ Twitter ♥ Instagram ♥ Pinterest
Of abonneer je via e-mail. Dan mis je niks!