5 leuke YouTube video’s?! Yup, daar kan ik je wel in adviseren. Bij ons thuis wordt veel YouTube gekeken. Wij zitten namelijk niet netjes aan tafel tijdens het avondeten, maar kijken gezellig samen YouTube op de bank. Toen ik het concept voor deze blogpost maakte heb ik meteen neergekrabbeld welke video’s (of eigenlijk series) ik zou gaan noemen. Kijk je mee?

5 leuke YouTube filmpjes

iets met #BOOS

De meest recente hit is #BOOS. Tim Hofman maakt voor de omroep BNN op YouTube filmpjes op het kanaal #BOOS. Iemand die boos is kan zich melden bij Tim en hij gaat dan het probleem proberen op te lossen. De filmpjes zitten vol leuke visuals en grappige opmerkingen. Bijvoorbeeld een jongen die nog 1 examen moest doen voor zijn opleiding toen hij kanker kreeg. Nu hij zo ver beter is dat het examen zou kunnen doen, is de opleiding opgeheven … een mooi klusje voor Tim.

iets met Saccone Joly

Anna Saccone en Jonathan Joly uit Ierland vloggen al 5 jaar over hun dagelijks leven. Ze hebben 5 Malteser hondjes en twee kinderen, Emilia van 4 en Eduardo van 2. Sinds vorig jaar zijn ze verhuisd naar Engeland en ze wonen nu een half uurtje van Londen vandaan. Sinds de kinderen er zijn draait natuurlijk veel om hen, maar ik vind het wel leuk om te kijken. Nu Emilia in Engeland naar school gaat krijgt ze echt zo’n cute Brits accent. Iedere dag een video van zo’n 17 minuten online zetten lijkt me super zwaar, maar ze hebben nog geen dag gemist volgens mij. Ik kijk niet iedere dag, maar als ik bijvoorbeeld sta te strijken vind ik het heerlijk om er een aantal achter elkaar te kijken. (Yup, áls ik dan ga strijken duurt het lang haha.)

iets met GoPro

De GoPro action cam, wie kent ‘m niet. Op het kanaal van GoPro sturen mensen filmpjes in die ze met het cameraatje hebben gemaakt. In dit filmpje sprint een kerel in een wingsuit van een berg, om vervolgens door een gat van 2,5 meter in een rotsblok te zweven. Erg cool om dat zo mee te kunnen volgen.

iets met Carpool Karaoke

Als je ooit YouTube hebt geopend denk ik dat je Carpool Karaoke met James Corden wel kent. James is een Britse komiek/acteur/presentator die sinds 2015 The Late Late Show presenteert in de Verenigde Staten. Als onderdeel van die talkshow worden filmpjes opgenomen, waarin James zogenaamd iemand nodig heeft, zodat hij via de carpool lane naar zijn werk kan rijden.

Ik vind de meeste video’s erg leuk en het zijn ook niet de minste mensen die in zijn auto stappen. Naast Justin Bieber, Michelle Obama, Sia, One Direction, Stevie Wonder en nog vele anderen, is de video met Adele toch wel mijn grote favoriet. ♥

iets met Kids React To

Deze serie laat kinderen zien die op camera reageren op een bepaald onderwerp. De kids zijn typisch Amerikaans, dat zul je wel herkennen haha. In deze video’s krijgen ze een Sony Walkman in handen. Wat doe je dáár nu mee?!

Welke filmpjes zou jij me aanraden om te kijken?

30-Day-Blog-Challenge-NL-1-640x640Dit artikel is opdracht nr. 28 van de 30 Day Blog Challenge (zonder spelregels!) die Maris van HareMaristeit.nl onlangs heeft gelanceerd.
Heb je inspiratie nodig voor je eigen blog of zoek je leuke onderwerpen om in Komkommertijd over te bloggen? Lees er HIER meer over. Gebruik op social media de HASHTAG #30DayBlogChallengeNL

ondertekening
Volg me ook via ♥ Bloglovin’ ♥ Facebook ♥ Twitter ♥ Instagram ♥ Pinterest
Of abonneer je via e-mail. Dan mis je niks!