Het is bijna oktober, dus Halloween komt er weer aan. Zelf doe ik niks aan Halloween, maar in Photoshop knutselen vind ik dan wel weer heel leuk. Benieuwd naar hoe de wallpapers er deze keer uitzien? Lees dan verder in deze Wallpaper Wednesday!

Free wallpapers for your smartphone - Halloween style!

Ik zat al een tijdje te broeden op een nieuw onderwerp voor Wallpaper Wednesday en toen ik deze foto’s van duistere bossen tegenkwam bij Creative Market wist ik het meteen. Ik ben gaan zoeken naar quotes over Halloween en ik heb ze gecombineerd met die foto’s, met wat extra elementjes en bijpassende lettertypes. Ik laat je de foto’s hier zijn in een rechthoekige vorm, maar de downloads hebben de bekende vierkante vorm.

Wallpaper Wednesday: Halloween - voorbeeld - debbieschrijft.nl

Dress Halloween

Wallpaper Wednesday: Halloween - voorbeeld - debbieschrijft.nl

Magic Pumpkin

Wallpaper Wednesday: Halloween - voorbeeld - debbieschrijft.nl

Imagination Horror

Downloadinstructies kun je lezen in de vorige Wallpaper Wednesday.

Downloadlinks

Download Dress Halloween Download Magic Pumpkin Download Imagination Horror

Heb je een wallpaper op je telefoon of Apple Watch gezet? Laat het me hieronder weten, of laat een foto zien op social media. Tag me en/of gebruik de hashtag #debbieschrijft. Vind ik leuk!

ondertekening
Volg me ook via ♥ Bloglovin’ ♥ Facebook ♥ Twitter ♥ Instagram ♥ Pinterest
Wil je geen Wallpaper Wednesday missen? Abonneer je via e-mail Dan mis je niks!

Free wallpapers for your smartphone - Halloween style!