Ik heb de loterij gewonnen! Waaaaaah! 5 miljoen! VIJF MILJOEN! In euro’s!

Ik heb de loterij gewonnen! #30DayBlogChallengeNL - ©debbieschrijft.nl

 

 

 

 

 

Rustig maar! HELAAS is dat niet echt gebeurd 🙁

Voor nummer 8 van de #30DayBlogChallengeNL moest ik op een rijtje zetten wat ik zou doen als ik de loterij zou winnen … Nou, daar weet ik wel raad mee!

Huis

Als eerste zouden we dan onze huizen verkopen, die staan nu allebei ‘onder water’. Vervolgens zouden we samen een leuk huisje kopen. Waar? Weet ik nog niet precies. Wel hier in de buurt. Een halfvrijstaand huis in jaren 30-stijl, in een leuke wijk, met een garage, een fijne tuin en een echt kantoortje/gamekamer op de begane grond. En een mooi afdak, om lekker lang buiten te kunt blijven zitten. Qua meubels zijn de bank en de eetkamerstoelen aan vervanging toe, dus die kunnen we dan meteen aanpassen aan ons nieuwe interieur.

Vakantiehuis in Zweden

Daarnaast zou ik dan super graag een vakantiehuis in Zweden kopen. Eentje dat geschikt is voor zomer- én winterbewoning. Dicht bij water, bos en een skigebied. In de buurt van een stad, maar toch lekker rustig ‘på landet’. Zoals dit huisje, vlakbij het Mälaren meer op een uurtje van Stockholm. Als je wil, kun je het huren. (Klik dan op ‘Bron’ onder de foto.)

Werk

Met 5 miljoen kunnen we even vooruit, maar het werken helemaal opgeven zal wel niet kunnen. Ik zou dan wel mijn huidige baan opzeggen en voor mezelf beginnen. Dan zou ik zoveel tijd besteden aan het bloggen als nodig is om er geld mee te verdienen. En ik zou ZZP’ers en kleinere bedrijven willen helpen met hun aanwezigheid op social media. Vooral in Zweden zie ik veel ondernemers die een website hebben voor hun bedrijf (campings, etc.), maar verder niet veel kaas hebben gegeten van het hele promoten van hun bedrijf. Een ideale baan, want dat kan ik doen vanuit Nederland én vanuit Zweden! Maar ook hier in de buurt zijn er genoeg bedrijfjes die ik zou kunnen helpen, zoals bijvoorbeeld schoonheidsspecialisten en kappers.

Computer

Voor al dat werk met social media heb ik wel een goede computer nodig. Mijn huidige, tweedehands iMac blijft steeds vaker hangen en wordt traag. In het ‘normale’ dagelijkse leven vind ik dik 2000 euro voor een nieuwe computer te duur, maar als ik die prijs heb gewonnen, dan kan dat er wel vanaf. En dan meteen een MacBook Pro erbij voor onderweg 😉

Familie

Als ik écht 5 miljoen zou winnen, dan zou ik mijn ouders, schoonmoeder en zus ook een leuk bedrag cadeau doen. Zodat zij ook een keer kunnen meegaan naar (ons vakantiehuis in) Zweden :-).

Beestjes

Ben ik materialistisch? Ja, een beetje wel. Ik koop graag mooie dingen en kleding en nieuwe gadgets. Maar als ik écht 5 miljoen zou winnen, dan zou ik ook een mooie donatie geven aan het Dierenbeschermingscentrum Limburg in Born. Zodat zij nog beter hun werk kunnen doen.

Wat zou jij doen met 5 miljoen?

 

30-Day-Blog-Challenge-NL-1-640x640Dit artikel is opdracht nr. 8 van de 30 Day Blog Challenge (zonder spelregels!) die Maris van HareMaristeit.nl onlangs heeft gelanceerd.
Heb je inspiratie nodig voor je eigen blog of zoek je leuke onderwerpen om in Komkommertijd over te bloggen? Lees er HIER meer over. Gebruik op social media de HASHTAG #30DayBlogChallengeNL

ondertekening
Volg me ook via ♥ Bloglovin’ ♥ Facebook ♥ Twitter ♥ Instagram ♥ Pinterest
Of abonneer je via e-mail. Dan mis je niks!