Dit is een tag waarin je moet kiezen tussen twee dingen die je allebei liever echt niet wilt, vandaar dat deze tag de “allebei liever niet” tag heet. Ik zag deze tag laatst bij Sara van mevrouwmiauw.nl en zij heeft een aantal vervelende situaties bedacht waarbij je vanuit jezelf moet kiezen. Ik vertel je natuurlijk welke keuzes ik zou maken, maar ik ben ook erg benieuwd naar die van jou! Vul je de poll in? Je hoeft alleen maar op de afbeelding van jou keuze te klikken.

allebei liever niet tag

 

[socialpoll id=”2394600″ path=”/polls/2394600″ width=”400″]

Mijn keuze

Klinkt misschien raar, maar ik zou dan mijn portemonnee liever verliezen. Ik heb tegenwoordig maar een kleintje, waar alleen maar wat pasjes inpassen. Contant geld heb ik zelden bij me. En als, dan is het maar weinig. Mijn telefoon daarentegen barst van de persoonlijke informatie, foto’s en wachtwoorden. Ok, je zou mijn vingerafdrukken moeten hebben om er bij te kunnen, maar de dieven van tegenwoordig hebben vast wel andere manieren om zo’n telefoon te ontsluiten. Ik zou dus kiezen voor een telefoontje naar de bank, maar laten we hopen dat het nooit zo ver hoeft te komen.

[socialpoll id=”2394606″ path=”/polls/2394606″ width=”400″]

Mijn keuze

Ik houd van onze grote tv. Heerlijk om films en series te kijken, maar echt tv kijk ik maar weinig. Mijn computer gebruik ik veel voor het bloggen, en ik kan er ook makkelijk series en zo op kijken. Deze is voor mij dus niet zo lastig, ik kies voor de tv. Hypothetisch dan he?!

Please don’t break my precious …

[socialpoll id=”2394604″ path=”/polls/2394604″ width=”400″]

Mijn keuze

Geflitst worden, definitely. Je kunt het écht niet maken om op je eerste dag te laat te komen. Punt.

[socialpoll id=”2394607″ path=”/polls/2394607″ width=”400″]

Mijn keuze

Ik zal bekennen dat ik wel al eens te maken heb gehad met een scheur in mijn broek (enter: embarrassing confession). Als je flinke bovenbenen hebt zoals ik, verslijten spijkerbroeken naar verloop van tijd tussen je dijen. Ik weet uit ervaring dat die scheur echter niet hoeft op te vallen 😉

Rondlopen met zo veel vogelpoep op je hoofd als Anouk hierboven heeft (;-)) lijkt me ten eerste onrealistisch, maar ten tweede wel super beschamend! Ik ga dus toch maar voor de scheur …

[socialpoll id=”2394611″ path=”/polls/2394611″ width=”400″]

Mijn keuze

Tja, best een lastige. In de trein kun je lezen, op je telefoon spelen of een dutje doen als het allemaal langer duurt dan gepland. Als je in de file staat moet je meestal erg goed oppassen en dat is behoorlijk vermoeiend. Toch zou ik voor file kiezen, want dan heb je tenminste nog keuzes. Je kunt van de autoweg af, om iets te gaan eten of ergens te gaan shoppen (als het tenminste niet helemaal stil staat). Ik heb ooit met de NS op een zondagavond vanuit Rotterdam zodanig vertraging gehad dat ik pas om 03:00 thuis was in plaats van de geplande 23:00. Vreselijk! Ik kies dus voor file.

HEMA woonmaand 1 728x90

Heb jij de polls ingevuld en/of ga jij deze “allebei liever niet” tag overnemen?


Volg me ook via ♥ Bloglovin’ ♥ Facebook ♥ Twitter ♥ Instagram ♥ Pinterest
Of abonneer je via e-mail. Dan mis je niks!