Vind jij je huis wat saai? Is het niet gezellig? Denk dan eens aan planten, in plaats van weer de zoveelste geurkaars of sierkussen. Dat is de boodschap van de Urban Jungle bloggers Judith de Graaff en Igor Josifovic. Denk niet aan planten als optionele accessoires, maar als vaste onderdelen van je huisinrichting (en je blog, als je dat hebt).

Review: Urban Jungle - Living And Styling With Plants

Als gevolg van het succes van de Urban Jungle Bloggers Community is er nu een prachtig boek.

Urban Jungle Bloggers

De community is door Judith en Igor in het leven geroepen en brengt plantliefhebbers uit heel Europa bij elkaar. Iedere maand is er een nieuw thema en als dat thema je bevalt, maak je foto’s en post je die op je blog. Je artikel wordt ook gedeeld op de site urbanjunglebloggers.com en op het grote Pinterest board. Ik deed mee aan de thema’s Plants & Flowers, Planty Wishes for 2016 en Plants & Glass.

Boek: Urban Jungle – living and styling with plants

Afgelopen zomer werd een prachtig boek uitgebracht als verlengstuk van de community. In dit boek vind je de interieurs van 5 leden uit de community. Deze leden komen uit Engeland, Frankrijk, Duitsland, Nederland en Turkije. Ze laten ons binnen in hun huis en vertellen waarom zij zo van planten houden en hoe ze planten opnemen in hun inrichting. Naast deze interieurs vind je ook 11 plantportretten, van  o.a. de cactus, de vetplant, de monstera deliciosa, de pilea peperomioides, de sanseviera en nog een aantal meer. Verder biedt het boek styling tips en een aantal DIY’s.

Review: Urban Jungle - Living And Styling With Plants

Ik heb het boek gekocht tijdens de Meet the Blogger conference en ik heb het laten signeren door Judith, Igor en Saar Manche (zij heeft de illustraties gemaakt). Ik ben er erg blij mee! Ik heb het boek bijna uit en het heeft mij geïnspireerd om de hoeveelheid planten in ons huis op een creatieve en voordelige manier uit te breiden. Maar daarover binnenkort meer.

Ik zal je een sneak peak geven van de binnenkant:

Review: Urban Jungle - Living And Styling With Plants

Review: Urban Jungle - Living And Styling With Plants

Kijk binnen in een thuis

Review: Urban Jungle - Living And Styling With Plants

Een van de uitgelichte planten

Cadeau-idee!

De feestmaand december komt er weer aan en ik vind dit boek heel geschikt om cadeau te geven. Het is prachtig vormgegeven en ook nog eens heel nuttig. Het misstaat zeker niet als coffee table book. Je kunt het boek voor ongeveer 30 euro bestellen in het Engels of Duits via Amazon.de. Bij Bol.com is het beschikbaar vanaf 15 november 2016, maar kun je wel al reserveren. Ga je liever naar een stenen winkel? Dan kun je in Nederland terecht bij Wildernis in Amsterdam, All the luck in the world in Amsterdam/Utrecht en bij Oerwoud in Den Bosch.


HEMA woonmaand 728x90

Heb jij planten in huis?

ondertekening
Volg me ook via ♥ Bloglovin’ ♥ Facebook ♥ Twitter ♥ Instagram ♥ Pinterest

Review: Urban Jungle - Living And Styling With Plants