Het is weer tijd voor mijn traditionele einde-van-het-jaar wishlist. Handig voor mijn naasten met mijn naderende verjaardag én kerst in december. Maar wellicht kun jij ook nog inspiratie opdoen voor jouw wishlist?!

Wat zou er op mijn wishlist staan? - ©debbieschrijft.nl

*Deze blogpost bevat affiliate links. Bestel jij iets via zo’n link, dan ontvang ik daar een kleine commissie over. Voor jou blijft de prijs van het artikel echter hetzelfde.

Dit jaar is het iets makkelijker. Ik gebruik nu een paar maanden een bullet journal en daarin heb ik een speciale wishlistpagina gemaakt. Alles dat me inviel heb ik daar genoteerd, dus de lijst heeft aardig kunnen groeien. Ik ga ze onderverdelen in een aantal categorieën.

Fotografie

Ik heb nu een zo’n rugzak voor mijn camera die je schuin over de rug draagt. ls je ‘m daar hebt is het prima, maar voor de rest is hij onhandig vast te houden. Van Fjällräven wil ik al heel lang zo’n Kånken rugzak, maar ik kon het eigenlijk nog niet voor mezelf verantwoorden. Toen zag ik dat er ook een photo insert voor de Kånken te koop is. Daarmee kan ik de rugzak op 2 manieren gebruiken, als gewone rugzak (vooral op vakantie) én als fotografierugzak!

Wat zou er op mijn wishlist staan? - ©debbieschrijft.nl

En om bij fotografie te blijven; ik zag laatst dit handige halo selfie light. Kun je op je telefoon schuiven, zodat je ook daarmee met extra licht kunt fotograferen. Ik zal ‘m waarschijnlijk niet echt voor selfies gebruiken, maar meer voor als ik onderweg ben en toch foto’s van kleinere objecten wil maken.

Kånken rugzak in salvia greenKånken photo insertHalo selfie light

Posters en boeken

Het is waarschijnlijk geen geheim meer dat ik gek ben op Stockholm. De hoofdstad van Zweden voelt zo zeer als thuis voor mij dat ik er best zou kunnen wonen. We zijn al een tijdje bezig om ons interieur aan te passen en toen ik deze posters zag, dacht ik dat die daar prima bij zouden passen.

Wat zou er op mijn wishlist staan? - ©debbieschrijft.nl

Kurt Wallander is een fictieve politieman en de hoofdpersoon in een hele reeks films en boeken. Nu heeft de auteur Henning Mankel een boek uitgebracht waarin hij de achtergronden van de verhalen beschrijft. Hoe de karakters tot stand zijn gekomen, samen met informatie over de plekken waar de verhalen zich afspelen. Lijkt me leuk om te lezen op mijn e-reader!

Poster Stockholm 50x70cmPoster Stockholm landkaart 50x70cmWallander’s wereld e-book

Bullet Journal

Ik ben nu een paar maanden bezig met bullet journaling en ik vind het nog steeds handig en leuk. In principe kun je een bullet journal beginnen in ieder notitieboek, maar natuurlijk zijn er ook speciale exemplaren op de markt. Het fijnst zijn de boekjes met ‘dotted’ papier. Ik mocht van mezelf niet meteen zo’n dure kopen. Eerst maar eens testen of ik ook blijf ‘bullet journalen’. Dat blijkt dus wel het geval te zijn, vandaar deze 2 boekjes op mijn wishlist.

Wat zou er op mijn wishlist staan? - ©debbieschrijft.nl

De Leuchtturm1917 heeft meer handige opties zoals een index en genummerde pagina’s, maar de Nuuna heeft beter papier. De Leuchtturm is er in allerlei effen kleuren, waarvan ik Berry of Emerald toch wel de leukste vind nu. De Nuuna is er in allerlei prints die ik niet allemaal mooi vind, maar ‘for my eyes’, ‘100 ideas’ en ‘super star’ vind ik erg leuk. Het is een dilemma waar ik nog niet uit ben. De ene keer neig ik naar de Leuchtturm en de andere keer naar de Nuuna. Dus jij mag eventueel voor mij kiezen 😉

Leuchttum1917 A5 dottedNuuna Graphic maat L dotted

Beauty en huishoudelijk

Deze verzameling is misschien een beetje vreemd haha, maar ik wist niet hoe ik ze anders moest groeperen. Als eerste het Urban Decay Naked Ultimate Basics pallette. Ik heb al 4 andere pallettes van Urban Decay en ik vind de kwaliteit super goed. Toen bekend werd dat er weer nieuwe in de Naked Basics serie uitkwam, wist ik meteen dat ik deze ook graag wil. Qua kleuren weer net iets anders, met een aubergine en een terracotta. Can’t wait to try it!

Dan een paraplu. Ik gebruik ze nu best veel en de paraplus die ik had zijn een voor een aan het sneuvelen. Deze Senz stormparaplu lijkt me super fijn en ik denk dat deze beter hanteerbaar is op de fiets. Ik vind opvouwbare exemplaren altijd het handigst, dus die kies ik nu ook. Het liefst in stemmig zwart.

Wat zou er op mijn wishlist staan? - ©debbieschrijft.nl

Het derde item in deze categorie is een staafmixer. Ik ben de laatste tijd recepten aan het uitproberen en de staafmixer die nu heb kan een dikke soep niet echt goed aan. Voor het zwaardere werk zou dus graag met een goede staafmixer werken. Deze van Philips komt met 700 watt wel goed uit de bus. De combinatie met het mixerdeel betekent dat ik mijn oude (staaf-)mixercombinatie helemaal kan vervangen. Maar tips zijn welkom. Heb jij een staafmixer waar je erg tevreden over bent? Let me know in the comments!

Urban Decay Naked Ultimate Basics – Senze smart s in zwart – Philips staafmixer

Trampoline

Het lijkt me ZO GAAF om trampoline te gaan springen! In Kerkrade is nu Space Jump geopend en daar ben ik nog steeds niet geweest.

Wat zou er op mijn wishlist staan? - ©debbieschrijft.nl

© Copyright Space Jump

Zoals ik al zei, een hele lijst.

Wat staat er op jouw wishlist?

ondertekening
Volg me ook via ♥ Bloglovin’ ♥ Facebook ♥ Twitter ♥ Instagram ♥ Pinterest
Wil je geen Wallpaper Wednesday missen? Abonneer je via e-mail Dan mis je niks!

Wat zou er op mijn wishlist staan? - ©debbieschrijft.nl