Piercings en tattoos … Ik heb er geen, maar officieel zijn de gaatjes in mijn oorlellen natuurlijk ook piercings. Toch denk ik bij piercings toch eerder aan gaten in je lip, neus of navel. Ik zal je hieronder mijn standpunt over piercings en tattoos vertellen.

Piercings

Naast de gebruikelijke gaatjes voor oorbellen heb ik nooit de behoefte gehad om mezelf van meerdere gaten te voorzien. Ik ben er ook niet pertinent tégen of zo, het is gewoon niks voor mij.

#30DayBlogChallenge - piercings en tattoos

Tattoos

Ik heb zelf ook nooit de behoefte gehad om een tattoo te laten zetten. Ik vind een hele kleine wel mooi, of één woord of zo. Of een simpele lijntekening. Misschien dat dat er ooit nog van komt? Maar zo’n hele grote, over je arm of schouder of rug. Nah, niks voor mij.

Ik kan het wel mooi vinden bij andere mensen. Heb ooit eens een jongen gezien, die had alleen maar blauwe tattoos, alsof hij van Delfts Blauw porselein was gemaakt. Dat zag wel erg mooi uit.

Tattoos op rug, armen en buik vind ik prima. Benen en borst zou ik nooit doen. En gezicht al helemaal niet! Ik weet niet wat mensen drijft om tattoos te zetten. Om zichzelf uit te drukken? Om te laten zien wie ze zijn, waar ze voor staan?

Ik zou zelf altijd het uitgangspunt nemen dat tattoos ook weer moeten kunnen worden verborgen. Het is toch iets van jezelf, privé. Maar zo sta ik erin.

Wat is jouw mening over piercings en tattoos? Heb jij ze, of zou je ze willen?

30-Day-Blog-Challenge-NL-1-640x640Dit artikel is opdracht nr. 11 van de 30 Day Blog Challenge (zonder spelregels!) die Maris van HareMaristeit.nl onlangs heeft gelanceerd.
Heb je inspiratie nodig voor je eigen blog of zoek je leuke onderwerpen om in Komkommertijd over te bloggen? Lees er HIER meer over. Gebruik op social media de HASHTAG #30DayBlogChallengeNL

ondertekening
Volg me ook via ♥ Bloglovin’ ♥ Facebook ♥ Twitter ♥ Instagram ♥ Pinterest
Of abonneer je via e-mail. Dan mis je niks!