It’s my birthday today ! ! !

It's my birthday + giveaway | ©debbieschrijft.nl

Ik ben jarig vandaag (versie 4.3) en ik voel me ook echt jarig 🙂

Ik heb al best veel cadeautjes gekregen en mijn vriend heeft me zoals ieder jaar ook weer verrast met leuke cadeautjes die ik niet verwachtte. Leuk leuk!

Gisteravond heb ik een paar uur in de keuken gestaan met als resultaat een carrot cake (volgens dit recept) en een mislukte glutenvrije Zweedse kladdkaka. Het recept van de kladdkaka was volgens mij niet compleet, want er stond praktisch geen suiker bij. Na het boodschappen doen ga ik nog een (glutenrijke) poging doen haha. Dan lukt het vast wel.

De carrot cake lijkt helemaal te zijn gelukt, maar dat is ook nog even spannend als ik ‘m in stukken ga snijden …

Tijd voor …

Ik vond het wel weer eens tijd voor een birthday giveaway! De vorige keer was in mijn eerste blogjaar. Ik heb wat spulletjes voor jullie verzameld die ik zelf ook gebruik, dus alles krijgt mijn seal of approval.

It's my birthday + giveaway | ©debbieschrijft.nl

 

Giveaway

De giveaway bestaat uit:

 • een sheetmasker van Quiriness
 • een notitieboek van Hema
 • een lippenbalsem van Hema
 • mijn favoriete handcreme, ook van Hema
 • een droogshampoo van Batiste
 • een wenkbrauwdoosje van W7
 • mijn favoriete deo van Lady Speed Stick
 • een wenkbrauwgel van Essence
 • een stuk chocolade van Hema
 • stickers van Hema
 • een gelpen van Paper Mate (die je weer kunt uitgummen!)

 

Wat moet je doen?

Laat hieronder een reactie achter. Gebruik een geldig e-mailadres in het daarvoor bestemde vakje zodat ik je kan bereiken als je hebt gewonnen.

Extra kans?

Wil je extra kans maken? Abonneer je dan ook op mijn nieuwsbrief. Let op: gebruik hetzelfde adres voor je reactie en je inschrijving op de nieuwsbrief

[mc4wp_form id=”7325″]

Kleine lettertjes

Deze giveaway is open voor deelnemers uit Europa. Je kunt tot en met zaterdag 17 december meedoen. Op zondag 18 december krijgt de winnaar via e-mail bericht. De winnaar heeft vervolgens tot woensdag 21 december de kans om het mailtje te beantwoorden, anders zal ik helaas een nieuwe winnaar moeten loten.

 

Ik ga nu snel boodschappen doen en verder genieten van mijn dag. Ik wens je een fijn weekend!

Wat ga jij doen dit weekend?

ondertekening
Volg me ook via ♥ Bloglovin’ ♥ Facebook ♥ Twitter ♥ Instagram ♥ Pinterest
Of abonneer je via e-mail. Dan mis je niks!