Gisteren was ik jarig! Ik heb een hele leuke dag gehad, met veel bezoek en veel cadeautjes. Omdat ik er zo blij mee ben dacht ik dat het ook wel leuk is om jullie te laten meegenieten. Dus, lees verder!

Cadeautjes!

Aan mijn vriend Frank had ik een printer/scanner gevraagd. Voor handletteren download en print ik vaker oefenpagina’s en het lijkt me ook leuk om eens een creatie die ik heb getekend, in te scannen en op de computer te bewerken. De printer hadden we via Coolblue besteld, dus dat cadeau wist ik al. Ik heb vandaag al iets leuks afgedrukt, een ideetje voor kerstdecoratie! Kijk uit naar de blog van aanstaande woensdag, dan lees je meer!

Cadeautjes die ik heb gekregen - ©debbieschrijft.nl

En Frank had ook nog cadeautjes geregeld die ik niet wist. Echt lief! Ik heb gekregen; het boek Letters!, goede waterverf van Van Gogh, 3 kwastjes voor waterverf en magnetische bladwijzers met katjes.

Cadeautjes die ik heb gekregen - ©debbieschrijft.nl

Verder mocht ik van mijn schoonmoeder cadeautjes bestellen bij Amazon. Daar heb ik gekozen: een Nuuna notitieboek, 6 pastel dual brush pens van Tombow en 3 pakjes aquarelpapier. Als verrassing kreeg ik ook nog een led-kaars die eruit ziet als een echte kaars, met flakkerend licht.

Cadeautjes die ik heb gekregen - ©debbieschrijft.nl

Van vriendin Noelle kreeg ik een mooie sjaal van Street One en vriendin Carla beschilderde grote mokken met nagellak swirls. Zo mooi! Van mijn zus kreeg ik ook iets van mijn wishlist; de selfie ring light! Verder een grappige pinguïn die een kerstliedje zingt en zijn muts omhoog en omlaag beweegt 🙂

Cadeautjes die ik heb gekregen - ©debbieschrijft.nl

Voor mezelf had ik het boek Anoniem van Sandra Berg besteld. Ze heeft het geschreven voor de Week van de Pijn en het gaat over een vrouw die te maken krijgt met chronische pijn én een verdwenen dochter. Ik ben erg benieuwd!

Cadeautjes die ik heb gekregen - ©debbieschrijft.nl

Verder kreeg ik van mijn ouders nog een mooie bos bloemen en een envelop en van de rest van het bezoek kreeg ik ook nog envelopjes. Ik denk dat ik daar een nieuw paar laarzen of veterlaarsjes van ga kopen.

Giveaway

Voor jullie heb ik ook cadeautjes! Gisteren heb ik een birthday giveaway online gezet, dus vergeet niet een kijkje te nemen. Meedoen kan nog tot en met zaterdag 17 december.

Wishlist

Leuk dat ik toch al 2 dingen van mijn wishlist heb gehad. Wat staat er ook alweer op? (Voor het geval je nog steeds inspiratie zoekt ;-))

Wat vind je van mijn cadeautjes?

ondertekening
Volg me ook via ♥ Bloglovin’ ♥ Facebook ♥ Twitter ♥ Instagram ♥ Pinterest
Of abonneer je via e-mail. Dan mis je niks!