Heb je Oud&Nieuw overleefd? Welkom in 2017! Ik vond dit wel een goede dag om mijn favorieten van 2016 op te schrijven hier. En ik geef je een overzicht van de artikelen die dit jaar het meest zijn gelezen.

Favorieten van 2016 en meest gelezen artikelen - ©debbieschrijft.nl

Bye bye 2016

2016 was een goed jaar voor mijn blog. Het aantal views is sterk gestegen en ook het aantal reacties onder de artikelen en de interactie op social media heeft zich in positieve zin ontwikkeld. Ik heb dit jaar 104 blogartikelen gepubliceerd, met een regelmaat van 2 per week. Lijkt misschien niet zo veel, maar met een fulltime baan en een privé-leven heb ik ondervonden dat twee artikelen per week al best pittig is. Tijdens vakanties zijn er minder tot geen artikelen online gekomen, zoals je de afgelopen twee weken misschien wel hebt gemerkt.

Favorieten van 2016

Ik heb wat categorieën verzameld waarin ik mijn favoriet heb bepaald.

Favoriete gadget

Met stip de iPhone 6sPlus. Volgens mijn vriend ben ik ermee vergroeid haha. Ik gebruik ‘m heel veel, voor mail, social media, het weer, foto’s, podcasts luisteren, bankieren, postpakketjes tracken, de weg vinden, blogs lezen, video’s kijken, boodschappenlijstjes maken, pizza’s bestellen en nog veel meer.

Favoriete reinigingsproduct

Hmm, dit is een strijd tussen Shiseido en de Biotherm olie. Aangezien de Biotherm olie mij ’s avonds veel tijd bespaart kies ik die. Ik heb daarmee maar 1 product nodig heb om mijn make-up te verwijderen én mijn gezicht te reinigen.

Review Biotherm Total Renew Oil gezichtsreiniger

Favoriete muziek

Mijn muzieksmaak is heel breed. Maar artiesten die ik vaak in de auto luister zijn Adele, P!nk en Natascha Beddingfield. Ik denk dat ik Adele het afgelopen jaar dan toch het meest heb geluisterd en haar concert in juni was geweldig! Dus ik kies Adele.

Concert Adele in Ziggo Dome Amsterdam op vrijdag 3 juni 2016

Favoriete film

Dit jaar hebben we niet zo héél veel films gezien eigenlijk. Van de films die ik heb genoemd op mijn blog springt Ex Machina er toch wel uit. Spanning en science fiction is een combinatie waar ik wel van houd. In deze update het van Day Zero Project geef ik ‘m 5 sterren.

Favoriete serie

Ik heb heel wat series gezien dit jaar en Stranger Things was de eerste die in mijn hoofd opkwam. Stranger Things is een originele serie (en een Netflix Original) die goed acteerwerk, coole eighties-verwijzingen en heerlijke muziek met elkaar verbindt. Heb je ‘m nog niet gezien? Dan moet je toch gaan kijken op Netflix.

Favoriete make-upproduct

Hier kan ik kort over zijn. De oogschaduwpallettes van Urban Decay heb ik dit jaar het meest gebruikt van alles dat ik heb qua make-up. Ik heb de Naked Basics, Naked 2 Basics, Naked 2 en Naked 3 en die heb ik allemaal even veel gebruikt denk ik. En ik smokkel er nog een product bij; de SPF spray van Bioderma. Daar schreef ik deze zomer over. Heerlijk product dat ook goed dienst doet als fixeerspray voor je make-up.

Review: Bioderma Hydrabio eau de soin SPF 30

Favoriete bestemming

Ondanks dat ik er niet ben geweest dit jaar, staat Zweden toch bovenaan. Onze vakantie in Tsjechië, Slovenië en Kroatië was ook mooi, maar (voor mij) kan niks niks tippen aan de rust die ik ervaar als ik in Zweden ben.

Johannisholm

De 16 van 2016

Een heleboel oude blogartikelen worden nog steeds heel goed gevonden. Google is my friend! De 16 artikelen die dit jaar het meest zijn gelezen zijn (bron: Google Analytics):

 1. Blije dijen met bandelettes (2013)
 2. Aanrader: DM Drogist (2013)
 3. Hema blijmakers (2014)
 4. Zonbescherming voor het haar (2015)
 5. Wafels volgens Oma’s recept (2013)
 6. Review Hema Hello mirror guess my age (2014)
 7. Action onkruidbrander (2016)
 8. Knopen aanzetten met Butofix (2013)
 9. Hotspot Baristos Sittard (2016)
 10. Review simple human sensor mirror (2014)
 11. Nieuw soort nagellak CND vinylux (2014)
 12. Workshop handletteren patchoeli (2016)
 13. Review Konjac spons (2016)
 14. Hotspot Cone Corner Sittard (2016)
 15. DIY kerstdecoraties onder een stolp (2015)
 16. Mijn favoriete Zweedse muziek (2012)

Een paar nieuwe artikelen uit november en december scoren ook erg goed, maar die staan nog te kort online om in dit lijstje te kunnen worden opgenomen.

Hello 2017!

Ik heb er zin in! Ik heb de blogplanning voor januari al klaar en een aantal artikelen zijn ook al deels voorbereid.

Wat zijn jouw favorieten van 2016?

ondertekening
Volg me ook via ♥ Bloglovin’ ♥ Facebook ♥ Twitter ♥ Instagram ♥ Pinterest
Of abonneer je via e-mail. Dan mis je niks!