Echte Post Is Cool; een fenomeen dat ik vorig jaar voor de eerste keer zag langskomen. Dit jaar deed ik ook mee, aan de vierde editie. Houd jij van echte post?!

Wat is Echte Post Is Cool?

Inge van monsieurmango.nl en X van northflix.nl (deze dame blogt anoniem) zijn de drijvende kracht achter Echte Post Is Cool. Zij vonden dat je tegenwoordig niet meer genoeg leuke; échte post in de brievenbus krijgt. Dus verzonnen ze deze #epic swap. Epic omdat er maar liefst 100 deelnemers zijn en omdat Echte Post Is Cool -> EPIC 🙂

Bij het inschrijven kon je iets over jezelf vertellen qua hobby’s en dingen die je leuk vindt. Of ‘ik houd van thee, maar ik heb al genoeg thee’ zoals mijn swapmaatje had aangegeven. Je Twitter en Instagram account konden je soapmaatje verder nog meer inspiratie geven over wat je leuk vindt. Op 19 februari kreeg ik een mail met de gegevens van mijn swapmaatje. Gisteren, op 18 maart was het uitpakdag. Het budget is € 7,50 exclusief verpakking- en verzendkosten.

Mijn swapmaatje

Ik werd gekoppeld aan Sofie, van de blog soulbambi.com. Zij gaf aan te houden van handletteren, post versturen, knutselen met wolvilt, vegan eten en gedichtjes. Ze heeft een lactose-allergie, gebruikt geen dierlijke producten en alleen natuurlijke verzorgingsproducten. En thee heeft ze dus al genoeg.

Genoeg om mee aan de slag te gaan dus! Ik ben helemaal geslaagd bij HEMA. Dit zat in het #epic pakket voor Sofie.

Echte Post Is Cool #epic ©debbieschrijft.nl

⭐️ Super blij met mijn pakketje voor #echtepostiscool ⭐️ #snailmail #mail #post #pakketje #pakketpost #thankful #happy

Een bericht gedeeld door Sofie Catherine (@soultothebambi) op

Ik had haar liefde voor post en thee verenigd in een schattig setje briefpapier. Verder 3 notitieboekjes, een handig liniaaltje voor handlettering en het vrolijk gekleurde wolvilt. Als bonus had ik er een stekje van mijn Pilea bij gedaan, plus een zakje potgrond. Gelukkig was ze er heel blij mee.

Mijn #EPIC pakket(ten)

Yup, ik kreeg twee pakketten. Een van mijn swapmaatje en een van een sponsor. Achteraf gezien hadden de organisatoren zoveel sponsors kunnen regelen dat iedereen een tweede pakketje heeft gekregen. Super leuk!

Ik kreeg mijn pakket van Naomi van Deliciae Design. Zij is grafisch designer en blogt ook op haar site. Ik heb bij haar al hele wat handige tips voor o.a. WordPress plugins gevonden. Ze is daarnaast ook een handletterfan, dus dat is alleen maar leuk.

Ik kreeg van haar een super groot pakket met nog een paar extraatjes in de vorm van pennen die ze had liggen maar niet gebruikt. Ze had goed naar mijn blog en social media gekeken en wist daardoor dat ik recent ben gestart als VA. Echt leuk!

Echte Post Is Cool #epic ©debbieschrijft.nl

Ik kreeg: 3 opbergmappen, een notitieboekje, 10 metallic brush pens, een water brush, een schattig rolletje washi tape. Plus een zwarte brush pen, een zwarte fineliner van Staedtler en een witte gelpen. En een chocolade paasei! Dat kan ik allemaal goed gebruiken en dat ei is waarschijnlijk al op als deze blogpost online komt 😉

Super bedankt Naomi!

Sponsor Therme

Van sponsor Therme kreeg ik een pakketje met drie heerlijke producten uit de nieuwe lijn Dutch Glory. Ze ruiken fris en poederig, wat ik altijd wel lekker vind. De set bestaat uit een Whipped Cream, een Foaming Shower Gel en een Shower Scrub. Ik ga ze met plezier gebruiken. Dank je Therme!

Echte Post Is Cool #epic ©debbieschrijft.nl

Post

Het is echt super leuk om op deze manier weer post in de brievenbus te krijgen. Wil je ook een keer meedoen? Houd dan het Twitter account @echtepostiscool in de gaten.

Houd jij van echte post?

ondertekening
Volg me ook via ♥ Bloglovin’ ♥ Facebook ♥ Twitter ♥ Instagram ♥ Pinterest
Of abonneer je via e-mail. Dan mis je niks!