Het zonnetje schijnt! In het voorjaar ‘moet’ je er weer aan geloven … de flatjes, sneakers of loafers komen weer uit de kast. En die draag je … zonder sokken! Ik weet niet hoe dat bij jou is, maar ik heb had dan ieder voorjaar weer even last van blaren. Jij ook? Dan heb je misschien iets aan deze quick tip.

Vorig jaar ontdekte ik namelijk de anti-blarenstick van Compeed. Het probleem met blote voeten in schoenen is namelijk de wrijving. Je huid is dat niet meer gewend en reageert met de vorming van een blaar.

Quick tip: Compeed anti-blarenstick | ©debbieschrijft.nl

Hoe werkt de anti-blarenstick van Compeed?

Door de anti-blarenstick te gebruiken, zorg dat je ervoor dat er een vettig laagje tussen je huid en de schoen wordt geplaatst. Dit verlaagt de wrijving waardoor lopen niet meer pijnlijk is. Volgens Compeed voorkomt deze stick blaarvorming bij 9 van de 10 mensen.

Hoe gebruik je de anti-blarenstick van Compeed?

Ik gebruik de stick meestal op mijn hielen, maar je kunt ‘m gebruiken op ieder plekje op je voet. Ik breng de stick royaal aan op mijn hiel en zorg dat de rand waar de schoen komt goed behandeld is. Het is een soort olie en je kunt het vergelijken met een vaste vorm van uierzalf. Neem de stick mee in je tas, zodat je opnieuw kunt aanbrengen als de olie is opgedroogd, of verwijderd door de wrijving.

Ik gebruik ‘m meestal zo’n 2 á 3 dagen met elk paar schoenen dat ik met blote voeten draag, daarna zijn mijn voeten (hielen) weer voldoende gewend.Quick tip: Compeed anti-blarenstick | ©debbieschrijft.nl

Waar te koop?

Je kunt de anti-blarenstick kopen bij praktisch iedere drogist. Hij kost € 6,39. Best een flinke prijs, maar ik zou deze anti-blarenstick niet meer willen missen.

Toch blaren?

Was je te laat met de anti-blarenstick? Of werkt hij voor jou toch niet? Gebruik dan blaarpleisters. Ik ben er al jaren fan van en ik vind die van Compeed ook het fijnst. De beschermlaag zorgt dat je zonder pijn kunt blijven lopen en de pleister zorgt ervoor dat je huid sneller heelt.

Gebruik jij wel eens de anti-blarenstick van Compeed?

ondertekening
Volg me ook via ♥ Bloglovin’ ♥ Facebook ♥ Twitter ♥ Instagram ♥ Pinterest
Abonneer je via e-mail Dan mis je niks!