‘Jij bent mijn papa niet!’ krijgt Fredrik heel vaak naar zijn hoofd geslingerd door zijn bonuskind Eddie. Zo’n samengesteld gezin (of bonusgezin) is nog niet zo makkelijk, ervaren Lisa en Fredrik. Zij hebben hun partners verlaten en wonen nu samen. Om de week zorgen ze voor hun 3 (bonus)kinderen Eddie, Bianca en William, maar dat gaat niet van een leien dakje.

Serietip: Bonusfamiljen op Netflix ©debbieschijft.nl

Bron: http://www.flx.se

Bonusfamiljen

Zweden staat bekend om zijn goede tv-series en in deze serie zie je veel bekende gezichten langskomen. Maar wist je dat ze naast het nordic noir genre ook goed zijn in comedy en drama/comedy? Op Netflix vind je daar nu bewijs van in de vorm van Bonusfamiljen. Alle clichés komen langs, inclusief de sores van een echtpaar psychologen dat het viertal ouders helpt alles in goede banen te leiden.

Ik kom zelf ook uit een bonusgezin, maar onze bonusmoeder bracht geen eigen kinderen mee. Dus dat maakte de situatie iets minder gecompliceerd. Ik heb nu 5 van de 10 afleveringen gezien (bingewatchen: √) en ‘jag älskar den här serien’!

In ons gezin zorgen we alleen voor kat Luna, maar ik kan me de frustraties en zorgen van de respectievelijke ouders zo goed voorstellen 😛

Eigen ervaring

De serie is geschreven door Felix Herngren, zijn tweede vrouw Clara en zijn zus Moa en ze putten uit hun eigen ervaringen met een bonusgezin. Felix en Clara hebben samen ook 6 kinderen.

Trailer

Check de trailer:

Je kunt Bonusfamiljen nu kijken op Netflix. Het tweede seizoen komt in januari uit.

Ken jij een samengesteld gezin? Of maak je er zelf onderdeel van uit? Laat me dan weten wat je van deze serie vindt!

 

ondertekening
Volg me ook via ♥ Bloglovin’ ♥ Facebook ♥ Twitter ♥ Instagram ♥ Pinterest
Of abonneer je via e-mail. Dan mis je niks!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren