Hoi en welkom op mijn blog!

Ik ben Debbie van Cleef (1973) en ik woon in Sittard. Een paar jaar geleden zocht ik naar een nieuwe uitdaging en besloot ik deze blog te starten. Het lezen van blogs van andere mensen had me geïnspireerd om mijn mening over allerlei dingen online te zetten. Ik vind het leuk om te schrijven en om goeie foto’s te leren maken. Zo probeer ik mezelf steeds verder te ontwikkelen.

Debbieschrijft is een lifestyleblog. Dat betekent dat ik over een breed scala aan onderwerpen schrijf, zoals over series & films, recepten, mijn liefde voor gadgets en mijn favoriete vakantieland Zweden, maar ook over make-up, verzorgingsproducten en mode (ik ben een inbetweenie).

Tot 2019 werkte ik als kennismakelaar bij een IT-bedrijf, tegenwoordig ben ik full-time ondernemer. Een eigen bedrijf slokt veel tijd en energie op, vandaar dat er hier geen nieuwe artikelen meer online komen. Maar, zeg nooit nooit! Deze blog is nog steeds online omdat ik toch wel regelmatig de kriebels heb om verder te gaan met schrijven.

Wil je contact met me opnemen, of wil je meer over mij weten? Gebruik dan het contactformulier op de website van mijn bedrijf.

Groet,
Debbie

Trek iets positiefs aan, dat past altijd – zinvol.nu

Profielfoto’s door Shirley Born

BewarenBewaren

2 Comments
 • Carles

  Beantwoorden

  Hej, Debbie,

  Ik was op zoek naar “Sparkle” + “BCT” en kom ik bij jou blog terecht.

  Zo te zien doe jij niets meer met deze blog. Jammer.
  Leuke blog trouwens!

  Groetjes,
  Carles

Leave a Comment